Comunicate Aurocon Compec

Aurocon Compec

Compania Aurocon Compec a emis 7 comunicate de presa

 • R─âm├ói conectat cu Amphenol

  BUCURESTI - 10 august 2020

  Amphenol este unul dintre cei mai mari produc─âtori de produse de interconectare din lume. Compania proiecteaz─â, produce ╚Öi comercializeaz─â conectori electrici cu fibr─â optic─â, cablu coaxial sau cablu panglic─â ╚Öi sisteme de interconectare. Conectorii de la Amphenol sunt utiliza╚Ťi cu prec─âdere ├«n domeniile de comunicare ╚Öi prelucrare a informa╚Ťiilor, televiziune prin cablu, telefonie mobil─â, electronice aerospa╚Ťiale ╚Öi militare ╚Öi aplica╚Ťii pentru transporturi auto, feroviare ╚Öi de alt─â natur─â.
      comunicatul de presa

 • Nr. stoc RS 190-8469 - Marca STMicroelectronics ÔÇô Cod produc─âtor LSM6DSOXTR

  BUCURESTI - 27 iulie 2020


  Modul iner╚Ťial iNEMO cu nucleu Machine Learning ╚Öi func╚Ťii digitale avansate. Consum energetic ultra-redus pentru alimentare de la baterii ├«n aplica╚Ťii IoT, jocuri, dispozitive purtabile ╚Öi electronic─â de uz personal.

  LSM6DSOX este un a╚Öa numit sistem ├«n capsul─â (SiP) caracterizat de un accelerometru digital 3D ╚Öi un giroscop digital 3D cu performan╚Ťe ├«mbun─ât─â╚Ťite la 0,55 mA ├«n modul de ├«nalt─â performan╚Ť─â ╚Öi permi╚Ť├ónd func╚Ťii de consum energetic redus, ├«n modul ,,mereu ├«n func╚ŤiuneÔÇŁ, pentru o experien╚Ť─â de mi╚Öcare optim─â.

      comunicatul de presa

 • Interfe╚Ťele HMI HITACHI Seria EH-TPS

  BUCURESTI - 13 iulie 2020

  Interfe┼úele HMI (Human Machine Interface) au fost dezvoltate pentru a oferi o interac┼úiune simpl─â operator-ma┼čin─â. Scopul acestei interac┼úiuni este de a permite func┼úionarea ┼či controlul efectiv al ma┼činii de la terminalul operatorului, ├«n timp ce ma┼čina red─â simultan informa┼úii care ajut─â procesul decizional.
  Hitachi ofer─â o gam─â larg─â de interfe┼úe de operare care v─â permit s─â alege┼úi cea mai bun─â solu┼úie pentru dumneavoastr─â.    comunicatul de presa

 • Mai mult─â memorie, mai mult─â putere

  BUCURESTI - 29 iunie 2020

  Modelul B al Raspberry Pi 4 este la ora actual─â cel mai performant computer pe o singur─â plac─â, realizat de Funda╚Ťia Raspberry Pi. Acesta aduce un upgrade uria╚Ö ├«n compara╚Ťie cu toate modelele anterioare, fiind ├«ns─â compatibil ├«n continuare cu toate acestea. Pentru prima dat─â, Pi 4 B este disponibil cu diferite versiuni de memorie, de p├ón─â la 8GB, dispun├ónd de Gigabit Ethernet, alimentare prin USB-C, USB 3.0, ie╚Öire dual─â de afi╚Öare 4k ╚Öi CPU cu de tip quad-core, rivaliz├ónd cu performan╚Ťele unui calculator de tip desktop de nivel ini╚Ťiere. Este cu adev─ârat un computer puternic ├«ntr-un format mic ╚Öi accesibil.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 16 iunie 2020

  Aurocon COMPEC are pl─âcerea de a anun╚Ťa c─â Hitachi ofer─â acum macro-uri tehnice pentru invertoarele din seria SJ tip P1. Disponibile pentru desc─ârcare ├«n portalul de date online EPLAN.    comunicatul de presa

 • COMPEC furnizor HITACHI

  BUCURESTI - 28 februarie 2020

  Cu deosebit─â m├óndrie ne inform─âm clien┼úii ┼či colaboratorii c─â Aurocon COMPEC a devenit partener al companiei Hitachi Europe.    comunicatul de presa