Alteta Sa Regala Principele Radu in vizita la Uzina Vehicule Dacia

BUCURESTI - 14 aprilie 2015

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate, Logistica/Transport

Live site

Alteta Sa Regala Principele Radu a vizitat, joi, 9 aprilie, platforma Dacia de la Mioveni, la invitatia adresata de presedintele-director general al Dacia, Nicolas Maure. Delegatia, din care au facut parte directorul Casei Majestatii Sale Regelui, Ion Tuca, si consilierul Radu Ghina, a fost intampinata de Nicolas Maure, de Constantin Stroe, membru al Consiliului de Administratie Dacia, Gabriel Sicoe, director executive Directia Afaceri Publice si Anca Oreviceanu, director executiv Directia Comunicare. Vizita a debutat cu o intrevedere in cadrul careia presedintele-director al Dacia le-a prezentat invitatilor activitatile derulate de grupul Renault in Romania.

Alteta Sa Regala Principele Radu in vizita la Uzina Vehicule Dacia

In continuare, Altetei Sale Regale i s-au prezentat trei dintre principalele activitati ale Uzinei Vehicule Dacia - departamentele Presaj, Caroserie si Montaj. ASR Principele Radu a remarcat ca, de la ultima vizita la uzina, in toamna anului 2009, Uzina Vehicule a evoluat semnificativ, in special din punct de vedere al tehnologizarii si modernizarii. Acestea nu au fost singurele vizite efectuate de membri ai Familiei Regale a Romaniei. In 2014, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei a vizitat uzinele de la Mioveni, vizita care a fost cu primita cu entuziasm si emotie de angajatii Dacia.

Dacia este, din 2014, sponsor al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, sustinand proiectul "Tinere talente", prin care li se acorda burse de studiu unor tineri muzicieni si artisti plastici care sunt selectati de catre un juriu de specialitate, in fiecare an. O parte dintre bursieri au fost implicati in evenimentul aniversar organizat in septembrie 2014 pentru a marca 15 ani de la preluarea Dacia de catre Renault.