Cu Expert rent a car Bucuresti ai GRATUIT telefon mobil + cartela + credit ca sa vorbesti cu cei dragi

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Expert rent a car Bucuresti ofera servicii de inchirieri auto ieftine celor care din diferite motive nu au o masina personala, pentru mai multa mobilitate. Mai mult decat atat pe langa alte facilitati ofera si telefon mobil cu cartela SIM si 5 euro credit pe perioada inchirierii masinii.

Expert rent a car Bucuresti

Expert rent a car Bucuresti

 Se stie foarte bine ca foarte multa lume apeleaza in ziua de astazi la serviciile oferite de firmele de inchirieri auto si asta din diferite motive, ori ca vin de la munca din strainatate, ori nu au o masina personala, ori au masina in service si motivele ar putea continua.

   La fel ca pe orice piata si in domeniul inchirierilor de masini concurenta este foarte acerba si atunci cine poate face diferenta si poate atrage un procent mai mare din clientela firmelor de inchirieri auto  decat acele firme care au inteles acest lucru si care ofera facilitati acordate gratuit clientilor sai.

 Este si cazul firmei Expert rent a car Bucuresti care pe langa multiplele facilitate acordate gratuit ( nu le enumeram aici dar va lasam pe dumneavoastra sa le descoperiti pe site-ul www.expert-inchirieriauto.ro ), ofera mai nou pe perioada cat inchiriezi o masina si telefon mobil cu cartela SIM care este incarcata cu minim 5 euro credit GRATUIT, pentru ca clientii firmei sa poata comunica in orice moment la orice ora din zi si din noapte cu cei apropiati, cu rudele si chiar cu angajatii firmei de inchirieri auto .

   Cel mai mult uzeaza de aceasta facilitate Romanii veniti din afara granitelor Romaniei, ori ca vin de la munca din strainatate, ori vin in concedii sau pentru rezolvarea diverselor probleme si care nu au un telefon compatibil cu retelele mobile din Romania iar cu aceasta facilitate oferita gratuit pot reduce considerabil cheltuielile cu tarifele de Roaming international.

   Asa cum spune si General Managerul firmei, domnul Aurelian Rotaru si citam “ Clientul pentru noi inseamna cel mai mult, el este si va ramane pentru noi pe primul loc indifferent de costurile si de eforturile pe care le vom face pentru a ne realiza acest obiectiv. Comunicam permanent cu clientii nostri si avem o relatie foarte apropiata cu fiecare client in parte, iar atunci cand avem diferite solicitari din partea acestora nu precupetim niciun efort pentru satisfacerea lor. La ora actuala garantez ca nu avem niciun client nemultumit iar registrul cu reclamatii si sesizari este imaculat."

    Te invit si pe tine sa te convingi atat de calitatea serviciilor oferite dar si de preturile care bat orice concurenta ( fara costuri ascunse ca in alte parti ) si mai mult decat atat sa alegi din multitudinea de facilitati acordate gratuit de Expert rent a car Bucuresti .

   Iata si cum poti lua legatura cu noi :

Inchirieri auto Bucuresti – Expert inchirieri masini

B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072 Phone 0754422599

Poti intra pe site ul www.expert-inchirieriauto.ro poti suna la telefonul indicat mai sus, iar daca nu ai timpul si modalitatea de a ajunge la noi, nu este nicio problema, spune-ne unde stai si venim noi la tine cu masina.

  Toate cele bune !

Echipa Expert inchirieri auto Bucuresti

Despre Automobile Expert srl

Expert rent a car Bucuresti B-dul Iuliu Maniu, nr 7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072 Tel: 0754422599 ; Fax: 031 815 33 35 Mobil: 0722.422.599 Web: www.expert-inchirieriauto.ro