Deja nu mai avem masini de inchiriat pentru vara 2016 - Comunicat Expert inchirieri auto Bucuresti

BUCURESTI - 8 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Mai in toti anii in perioada verii a existat o criza a masinilor de inchiriat. Insa in acest an ( 2016 ) mai mult ca niciodata, in cazul firmei noastre se intampla ca inca de la sfarsitul lunii Iunie 2016 toata flota sa fie rezervata pentru perioada de vara. Acest lucru nu este o surpriza pentru conducerea firmei intrucat daca punem in balanta preturile de bun simt, facilitatile acordate, apropierea fata de client si serviciile de cea mai buna calitate oferite, atunci nu mai trebuie sa ne mire faptul ca pentru vara 2016 nu mai sunt masini disponibile.

expert inchirieri auto bucuresti

expert inchirieri auto bucuresti

Este foarte bine stiut de catre cunoscatorii domeniului inchirierilor de masini, faptul ca in perioada verii este o criza a masinilor de inchiriat. Foarte rar se intampla ca in perioada verii sa suni la o firma de inchirieri masini sa soliciti o masina de inchiriat si sa primesti un raspuns pozitiv ( Da avem ! Ce masina ati dori ? )

Daca sunteti norocos si raspunsul este pozitiv, bucuria va va fi limitata de preturile mult mai mari pe care unele firme de inchirieri auto le percep in acea perioada pentru orice model de masina inchiriata oferita.

Si pentru unii se pare ca acest lucru este normal. Intro economie de piata atunci cand oferta este mica preturile cresc !

Acest lucru nu se intampla si la Expert inchirieri auto Bucuresti Otopeni unde bunul simt, calitatea serviciilor, grija fata de client precum si multitudinea de beneficii oferite nu au cum sa te faca sa refuzi oferta facuta.

Toate aceste lucruri enumerate mai sus, au condus intr-un  final la o avalansa de cereri de inchirieri auto si implicit la situatia in care pentru perioada verii 2016 sa nu mai fie disponibila nicio masina.

Si pentru ca vrem sa argumentam cele afirmate mai sus, vom incerca sa expunem numai cateva din beneficiile GRATUITE pe care le primesc clientii nostrii atunci cand inchiriaza o masina

-          Garantam ca avem cele mai convenabile oferte la serviciul de inchirieri auto si in acest sens platim de 2 ori diferenta daca gasesti in alta parte mai ieftin;

-          Livrarea masinilor inchiriate se face gratuit la aeroportul international Henri Coanda Otopeni sau in orice locatie din Bucuresti ( in timpul orelor de program )

-          La orice inchiriere auto ,  la cerere,  oferim GPS ( sistem de navigatie ) Gratuit ;

-          Asigurarile de tip RCA si Casco sunt Gratuite si intra in costul tarifelor de inchirieri auto ;

-          Cu Expert inchirieri auto poti calatorii cu masina cat vrei intrucat nu se percept taxe suplimentare pentru kilometrii facuti in plus ;

Beneficiile mentionate mai sus se ofera in mod GRATUIT si fac parte dintr-o lunga lista pe care o gasiti accesand site-ul www.expert-inchirieriauto.ro unde puteti vedea si tarifele practicate la serviciile de inchirieri auto in functie de masina aleasa si de perioada solicitata.

La majoritatea firmelor de inchirieri masini , aceste facilitate sunt taxate ceea ce face ca tariful pe ziua de inchiriere sa fie mult mai mare decat este prezentata initial.

Daca din diferite motive dar excluzand perioada verii 2016 veti ajunge in situatia de a inchiria o masina, va invitam sa apelati la serviciile noastre, accesand site-ul www.expert-inchirieriauto.ro/rezervari sunand la telefon 0722422599 sau va asteptam la sediul firmei Inchirieri auto Bucuresti – Expert inchirieri masini B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072 Phone 0754422599

 

Va asteptam cu drag !

Echipa Expert inchirieri masini Bucuresti

 

 

 

Despre Automobile Expert srl

Inchirieri auto Bucuresti – Expert inchirieri masini
B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072
Phone 0754422599