CÂT DE BINE CUNOAȘTEȚI STAREA AUTOMOBILELOR DIN COMPANIA DVS?

BUCURESTI - 30 martie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Farmaceutic

Starea tehnică a automobilelor utilizate de o companie poate determina și influența o serie de aspecte mai mult sau mai putin cunoscute precum : costurile de utilizare și operare a flotei, costurile cu întreținere şi, nu în ultimul rând, imaginea companiei față de parteneri. Eficiența energetică a vehiculelor, valoarea acestora, posibilele costuri de reparație - sunt doar câteva aspecte care fac imperios necesară cunoașterea în amănunţime a stării tehnice a flotei de autovehicule.

CÂT DE BINE CUNOAȘTEȚI STAREA AUTOMOBILELOR DIN COMPANIA DVS?

Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor fizice  şi a companiilor care doresc să afle cu o precizie cât mai mare care este starea tehnică a fiecărui vehicul din dotare, compania Automotive GURU NET a dezvoltat o procedură de verificare tehnică pentru determinarea - în orice moment -  unei serii de parametri care țin de valoarea financiară a unui vehicul dar și pentru previzionarea sumele necesare funcționării vehiculului în stare optimă.

Procedura dezvoltată de Automotive GURU NET are la bază un sistem de punctaje capabil să determine pentru orice tip de automobil prețul în starea actuală, costul cu reparațiile - dacă este cazul -,  prețul în stare reparată și eficiența de utilizare.

Procedura de verificare este aplicată în parteneriat cu o stație de service autorizată RAR, iar rezultatele se prezintă sub forma unui raport simplu dar cuprinzător. Concluziile raportului pot varia de la recomandarea spre casare a vehiculului respectiv, la recomandarea de efectuare a anumitor reparații care i-ar crește valoarea de revânzare sau chiar la recomandarea de nu efectua nicio reparație întrucât starea vehiculului este foarte bună.

Dumneavoastră cât de bine cunoașteți în acest moment starea fiecărui automobil din parcul propiu?

Despre Automotive GURU NET SRL-D

Compania Automotive GURU NET este un furnizor de servicii de consultanta în domeniul autovehiculelor rutiere. Serviciile noastre sunt create pentru a se adapta unor cerințe variate și complexe venite atât din partea clienților persoane fizice cât și din partea firmelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/automotive-guru-net-srl-d/cat-de-bine-cunoa-te-i-starea-automobilelor-din-compania-dvs