Avaelgo împlinește 10 de ani de la înființare

Timisoara - 18 august 2016

Comunicat tip General in IT&C

Avaelgo , una din companiile extrem de specializate pe tehnologii Microsoft, a devenit pe parcursul celor zece ani partenerul de încredere al companiilor. Compania este focalizată pe sprijinirea și asistatarea companiilor în optimizarea proceselor de afaceri și a investițiilor tehnologice, cu scopul de a minimiza costurile și de a creaște productivitatea, balansând în permanență inovarea și utilizarea de tehnologii noi, cu minimizarea riscurilor și aplicarea de bune practici recunoscute.

Luna august marchează aniversarea a zece ani de la fondarea companiei Avaelgo. Zece ani reprezintă o lungă perioadă de timp, dar totodată și un timp extrem scurt. În comparație cu o companie gigant, compania noastra este încă adolescentă. Pe de altă parte, de zece ani, într-un sector precum IT, care avansează în mod constant și foarte rapid, este o adevărată realizare de care putem fi mândri. Înseamnă că am reușit să ne stabilim în acest sector și să ne revendicăm locul cuvenit.

De-a lungul anilor, Avaelgo și-a construit o reputație de expert în industrie. Avaelgo este partener Microsoft pe două linii de business: Gold Cloud Platform și Silver Application Development, de asemenea fiind angajatorul unor specialiști calificați, deținând certificări și titluri precum: Microsoft Most Valuable Professional, Microsoft Certified Developer, Microsoft Certified Specialist, Microsoft Certified Technology Specialist, PMI-ACP, Xamarin Certified Mobile Developer sau Certified Ethical Hacker.

Acest testimonial primit recent este cel mai bun cadou pe care îl puteam primi cu ocazia acestei aniversări: "We were in desperate need for a partner to build a custom software application for a customer of ours. It needed to be done cost effectively with some tight deadlines and fairly loose requirements. Avaelgo went above and beyond my expectations on the project: from the design of the user experience through the software architecture, development, delivery and support of the system. Avaelgo built a beautiful piece of software and I am totally pleased with my experience working with the Avaelgo talented staff.” (Tim Huckaby - Exec Chairman/Founder, InterKnowlogy/Actus/VSBLTY)

Despre Avaelgo

În prezent Avaelgo, una din companiile extrem de specializate pe tehnologii Microsoft, este partenerul de încredere al companiilor, fiind focalizată pe sprijinirea și asistatarea acestora în optimizarea proceselor de afaceri și a investițiilor tehnologice, cu scopul de a minimiza costurile și de a creaște productivitatea, balansând în permanență inovarea și utilizarea de tehnologii noi cu minimizarea riscurilor și aplicarea de bune practici recunoscute.

Cu clienți in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Austria, Republica Moldova sau India, succesul Avaelgo este confirmat de creșterea consecutivă a cifrei de afaceri în ultimii ani, dar în special de referințele excepționale obținute de la clienți precum Microsoft, Continental, Ubisoft, Seesmic sau Interknowlogy.