Cloud Conference 2019 reuneste companii importante din industria de Cloud IT&C, speakeri de top si specialisti din diferite domenii

BUCURESTI - 8 februarie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Editia a 3-a Cloud Conference , structurata ca o conferinta B2B, va avea loc in 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza Bucuresti , si va reuni companii importante din industria de cloud IT&C din Romania, speakeri locali si internationali, companii SMB sau Enterprise, antreprenori si sute de specialisti din diferite domenii.

Agenda Cloud Conference 2019

Agenda Cloud Conference 2019

 It’s refreshing to see a Cloud conference made by people who make Cloud seriously. 

Zoli Herczeg, Consultant IT

Cloud Conference este o conferinta pentru persoanele de decizie si profesionistii IT, cu focus pe Cloud-ul Microsoft si organizata de expertii de top specializati pe tehnologiile Microsoft Azure si Microsoft 365.

Misiunea conferintei este de a sprijini mediul de business romanesc sa se eficientizeze si sa adopte cele mai recente tendinte tehnologice, explorand intersectia dintre tehnologie si business, precum si modul in care digitalizarea modeleaza procesele antreprenoriale si viceversa.

Va fi o zi plina de prezentari relevante, discutii despre transformarile si provocarile unor companii de succes precum UiPath si cele mai bune practici atunci cand vine vorba de solutiile Microsoft Cloud.

In mediul de business de astazi, lucrurile se schimba mai dinamic ca niciodata. Prin informatiile si know-how-ul oferit de agenda evenimentului, Cloud Conference pune in relatie directa nevoile de business cu oferta tehnologica din Romania. Se vor aborda teme precum securitatea sporita in mediu automatizat, cresterea productivitatii, eficientizarea, reducerea costurilor de functionare si digitalizare existente in piata cu specialistii cei mai buni din tara, aducand astfel informatii de o valoare incontestabila tuturor participantilor la eveniment.

Potrivit organizatorilor, la editia din acest an a evenimentului sunt asteptati peste 400 de participanti.

Accesul la Cloud Conference 2019 este gratuit si se realizeaza pe baza de inregistrare prealabila. Biletele pot fi cumparate online, accesand cloudconference.ro.

Despre Avaelgo

In 2017, Avaelgo a simtit o nevoie acuta in piata pentru o conferinta gratuita axata exclusiv pe tehnologia Microsoft cloud, dupa modelul unor conferinte similare din SUA. Astfel s-a nascut ideea de a organiza Conferinta de Cloud, numele initial al Cloud Conference. Compania Avaelgo a propus un format de conferinta B2B, in cadrul careia sa se discute si prezinte solutii concrete la provocarile reale ale afacerilor si le-a prezentat cu demo-uri si scenarii de utilizare, studii de caz si cele mai bune practici.

De-a lungul celor doua editii precedente ideea si scopul conferintei au continuat sa se rafineze, iar acum, la cea de-a treia editie, Avaelgo a incheiat un parteneriat cu ALEF Distribution RO, pentru a oferi participantilor evenimentul ideal.

Co-organizatori Cloud Conference 2019: Avaelgo, ALEF

Parteneri Cloud Conference 2019: UiPath, Arggo Consulting, Telekom, Softline, Tecknoworks, Fortinet