Colectia Toamna- Iarna 2014 Avangarde by Catherine Yvonne seduce prin design si calitate

Ploiesti - 24 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Avangarde by Catherie Yvonne este un brand romanesc de incaltaminte din piele naturala cu valori puternice: calitate, confort, design in pas cu trend-ul si un customer service ireprosabil.
Colectia Toamna- Iarna 2014 este o invitatie de a va lasa admirate asemenea unui fotomodel in timpul unei prezenari de moda. Transformati strada in propriul catwalk si simtiti-va elegante si atragatoare.

Colectia Toamna- Iarna 2014 este o invitatie de a va lasa admirate asemenea unui fotomodel in timpul unei prezenari de moda. Transformati strada in propriul catwalk si simtiti-va elegante si atragatoare!

Catherine Yvonne

Lansarea unei colectii de incaltaminte incepe prin atenta documentare asupra tendintelor impuse de moda.  Se achizitioneaza pielea iar apoi maini iscusite incep confectionarea efectiva a modelului. Fiecare colectie reprezinta o noua provocare, de aceea pregatirile incep cu mult timp inainte.

Pentru modelele de pantofi, toamna aceasta, intreaga atentie a clientelor este orientata catre stiletto dar si catre modelele cu varf rotunjit si toc gros dar inalt. Culorile cele mai solicitate sunt negru, rosu si nuantele neutre, in special nude.

Moda stiletto cu varf ascutit si toc subtire si-a pus amprenta si asupra botinelor, culorile vedeta al acestui sezon fiind navy blue, negru si beige.

Referitor la  cizme , obsevam trei categorii intens solicitate de catre cliente. Pe de o parte cizmele fara toc, cu lungime sub genunchi, purtate peste jeans si perfect adaptate perioadelor ploioase sau cu multa zapada. La polul opus se afla un alt model intens solicitat, cizmele cu toc foarte inalt,  platforma si lungime peste genunchi.  Cea de-a treia categorie, si cea mai populara o reprezinta cizmele elegante cu platforma si toc de 9 centimetri, acestea putand fi asortate atat tinutelor office cat si celor casual.

In pofida reticentei initiale de a achizitiona incaltaminte online, acest mod de a face cumparaturi a luat luat amploare foarte mare in ultima perioada, motivele fiind multiple. Magazinul online Avangarde by Catherine Yvonne detine o varietate foarte mare de produse, cu mult mai multe decat in magazinele fizice, fiind practic aprope imposibil ca o clienta sa nu gasesca ceea ce cauta. Avangarde by Catherine Yvonne ofera clientelor posibilitatea de a fi propriul designer si de a comanda incaltamintea in combinatia de culori dorita.

Din ce in ce mai multe femei se plang de lipsa timpului pentru a face shopping. Din acest motiv magazinul online Avangarde by Catherine Yvonne reprezinta soluia ideala intrucat este deschis non-stop permitand doamnelor sa-si faca cumparaturile la miezul noptii sau in pauza de masa.

Oricarei doamne i s-a intamplat cel putin o data sa gaseasca dupa indelungi cautari perechea de incaltaminte mult visata dar sa nu fie disponibila in stoc marimea potrivita. Acest lucru se intampla cu atat mai frecvent in perioada reducerilor. Acest disconfort este eliminat din start intrucat in magazinul online Avangarde by Catherine Yvonne se poate realiza orice model si orice marime special pentru clienta care i-a comandat chiar daca perechea respectiva nu exista in stoc.

Daca nu ati vizitat inca magazinul online Avangarde by Catherine Yvonne, sa sfatuim sa o faceti si va abonati la newsletter deoarece aveti doar de castigat. Veti fi permanent informate despre promotii si produsele noi si primiti si un voucher  de 10% REDUCERE pentru prima comanda.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avangarde-by-catherine-yvonne/colectia-toamna-iarna-2014-avangarde-by-catherine-yvonne-seduce-prin-design-si-calitate