Ce sa faci si ce sa nu faci cand oferi prajituri sau tort colegilor

Ploiesti - 18 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Este ziua ta de nastere in curand? Cu siguranta esti deja la vanatoare de delicatese perfecte pentru a le oferi colegilor tai. Produse de patiserie, prajituri sau tort? Posibilitatile sunt nelimitate. Iar daca esti din Ploiesti, poti apela la Cofetaria Narcisa.

livrare tort la domiciliu

livrare tort la domiciliu

Aceasta are o experienta de peste 28 de ani, 5 cofetarii si un laborator propriu in care pregatesc torturi, prajituri, cozonaci si multe alte produse de patiserie. Poti inclusiv comanda tort online Ploiesti pentru ca, odata cu pandemia, Cofetaria Narcisa si-a extins oferta, fiind astfel mult mai accesibila pentru cei care nu se pot deplasa. In plus, trebuie sa stii ca aici vei gasi cel mai bun pret kg tort Ploiesti, adica 55 de RON per kg.

 

Dar, inainte de a face o alegere de tort sau prajituri, iata ce trebuie si ce nu trebuie sa faci atunci cand oferi un tratament dulce colegilor de la job.

 

Ce sa faci

 

Esti nou intr-o firma? Mai intai intreaba-ti colegii despre cum se sarbatoresc zilele de nastere. In unele companii, persoana care isi serbeaza ziua de nastere nu aduce nimic, ci primeste ceva de la colegi. Sondeaza terenul din jurul tau, te va impiedica sa faci o impresie proasta asupra persoanelor pe care inca nu le cunosti.

 

Unii nu vor sa isi faca ziua de nastere, altii doresc sa o sarbatoreasca cu cat mai multi oameni posibil. Ai grija sa nu exagerezi. Lucrezi pentru o companie mare? Planifica prajiturile numai pentru departamentul tau. Vei economisi multi bani si nicio persoana din alte departamente nu va observa nimic.

 

Ceea ce aduci reflecta personalitatea ta. O regula importanta de urmat: nu epata. Daca alegi prajiturile mai scumpe sau un tort pe cinci niveluri, iti vei intimida inevitabil colegii. Torturile de la Cofetaria Narcisa sunt si la dimensiuni mici, standard, numai bune pentru a fi oferite colegilor. Si, prin serviciul de livrare tort la domiciliu poti avea delicioasa tratatie direct la birou in ziua marelui eveniment, fara a fi nevoie sa il transporti tu in masina sau autobuz.

 

Ce sa nu faci

 

Iti plac felicitarile si apelurile telefonice de ziua ta? Cel mai bine este sa astepti pana cand te afli acasa la petrecere. Daca chiar iti place sa primesti urari de ziua ta, ar fi mai bine sa faci asta dupa programul de lucru. In acest fel, vei evita ca colegii tai sa fie gelosi sau seful sa fie nemultumit de faptul ca stai mai mult pe telefon decat la munca. Daca nu poti astepta pana seara, raspunde cu un mesaj standard, specificand ca vei reveni cu un telefon dupa program.

 

Ai pus prajiturile sau tortul in bucataria comuna fara nicio informatie? Nu iti recomandam sa faci asta. Spune oamenilor ca ai adus ceva si motivul pentru care ai facut acest lucru. 

 

Acestea fiind spuse, nu iti mai ramane decat sa comanzi tort. Daca esti din Ploiesti, atunci nu mai ezita si comanda de la Cofetaria Narcisa produse delicioase pentru a le duce la birou. Preturile sunt bune si colegii tai vor fi foarte incantati sa guste aceste delicatese.