Mașinile de spălat profesionale  – Greșeli care vă pot afecta afacerea

Craiova - 15 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Când pui o afacere în mișcare, viziunea ta ar trebui să fie întotdeauna pe termen lung și să lucrezi încontinuu la modul în care o poți îmbunătăți. Profitabilitatea acesteia este unul dintre elementele care te va interesa, în primul rând, iar pentru asta, trebuie să găsești mereu modalități prin care să o faci și mai eficientă.

poza

poza

Mașinile de spălat profesionale  – Greșeli care vă pot afecta afacerea

 

Când pui o afacere în mișcare, viziunea ta ar trebui să fie întotdeauna pe termen lung și să lucrezi încontinuu la modul în care o poți îmbunătăți. Profitabilitatea acesteia este unul dintre elementele care te va interesa, în primul rând, iar pentru asta, trebuie să găsești mereu modalități prin care să o faci și mai eficientă. Dacă te afli și tu în domeniul curățătoriilor de haine, unde mașinile de spălat profesionale sunt obiectul principal al activității, ți-am pregătit câteva sfaturi pentru ca acestea să funcționeze în cele mai bune condiții.

 

De multe ori, ai putea crede că introducerea unui volum mare de textile în mașinile de spălat profesionale poate fi o practică eficientă, deoarece vei reduce consumul, dar și timpul. Însă, pe termen lung, acest lucru poate afecta calitatea mașinilor și producerea defecțiunilor. Deși ai fi tentat să crezi că aceste practici pot fi rentabile și vor crește profitul, din contră, în timp, îți vor afecta afacerea.

#1 Întreținerea mașinilor de spălat

Poate fi puțin derutant când te gândești că o mașină care se ocupă cu procesul de curățare chiar trebuie și acestea, la rândul ei, curățată. Iar acest lucru ar trebui să se întâmple zilnic, la finalul programului.

 

Probabil nu știai acest lucru, însă după finalizarea unui ciclu de spălare, nu toată apa se scurge. Chiar dacă vorbim de o cantitate mică, dacă este lăsată peste noapte, poate duce la apariția unor mirosuri neplăcute care se pot transfera în țesăturile hainelor ce urmează a fi spalate în mașina respectivă. Astfel, este important să cureți mașina de spălat profesională pentru a te asigura că aceasta va funcționa în cele mai bune condiții.

#2 Folosirea produselor de curățare în exces

Faptul că folosești mai multă cantitate de detergenți și diferite soluții în mașina de spălat, nu înseamnă că acestea vor fi mai eficiente în procesul de curățare. Acest lucru poate distruge materialele textle sau să le decoloreze.

Pentru a evita astfel de probleme, este esențial să măsori întotdeauna soluțiile pe care le folosești verificând recomandările de la producători.

#3 Supraâncarcarea mașinii de spălat profesionale

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli întâlnite în rândul curățătoriilor din sectorul comercial. Chiar dacă aceste mașini de spălat sunt profesionale și funcționează la capacități mult mai mari, acestea nu trebuie încărcate până la refuz.

Când o mașină de spălat este umplută cu prea multe haine, detergentul nu se poate distribui uniform pe toată suprafața, iar textilele nu vor fi spălate corespunzător. Mai mult, acest lucru poate duce la uzura mașinii de spălat în timp.

#4 Încărcarea mașinii de spălat cu un volum prea mic

La celălalt pol opus, o altă greșeală care poate afecta calitatea serviciilor oferite este introducerea unui volum prea mic de textile în mașina de spălat. Aceasta consumă la fel de multă energie și apă, chiar dacă este umplută pe jumătate. Dacă nu încarci mașina de spălat la capacitate optimă, eficiența operațională poate fi afectată.

Atunci când ai multe solicitări, este important să înveți să gestionezi cât mai bine situațiile și cum să împarți tot spațiul de muncă pentru a reuși să satisfaci nevoile clienților tăi. Nu uita, un client care a fost mulțumim, va deveni fidel afacerii tale în timp.

#5 Setarea incorectă a programului

Zilele aglomerate de la curățătorie nu sunt o scuză pentru a nu te preocupa de un aspect atât de important, precum setarea programului de la mașina de spălat. Atunci când cunoști foarte bine mașinile cu care lucrezi, îți va veni natural să setezi programul potrivit, astel încât să respecți cerințele clienților tăi.

Fiecare tură de haine este diferită, de aceea necesită și un program care să reușească să le spele într-un mod corespunzător. Clienții au standarde înalte, iar tu ar trebui să te asiguri că cerințele acestora sunt satisfăcute.

Nu în ultimul rând, sunt importante tipurile de mașini de spălat profesionale pe care le folosești în afacerea ta. Atunci când investești în calitate, vei reuși să oglindești această valoare și în modul în care va funcționa afacerea ta. Când ești în căutarea unoir mașini de spălat profesionale, care să răspundă la cele mai înalte standarde, de invităm să le descoperi pe cele din gama Electrolux pe site-ul www.sdsgroup.ro