A II-a editie BESTEngineer , 26 -27 octombrie 2012, Hotel Timisoara.

Timisoara - 10 septembrie 2012

Comunicat tip General in Auto, Constructii, Educatie / Cultura, Industrie, HR

BESTEngineer -Singura conventie internationala de training si cariera din Romania, care se adreseaza in totalitate inginerilor.

 A II-a editie BESTEngineer , 26 -27 octombrie 2012, Hotel Timisoara.

Prima editie BESTEngineer organizata in luna iunie, 2012 in Bucuresti, a inregistrat peste 2000 de vizitatori si  28 de expozanti internationali  si  companii participante la conventie., cum ar fi: ABB, Siemens, IBM, Microsoft, Tech Data, Leoni Wiring Systems, Procer, AKKA Romserv, Faurecia Automotive Seating, VDI, Hofag Engineering, Digital Optics Corporation, Viega, Barnett McCall, Emirom Grup, IAC Group, SolidWorks, Catalyst, Cenit, Ejobs, Noerr, eJOBS, T&T Online, Stein & Partner, Franco Jobs, Asociatia Recrutorilor, MyJob, etc.

La cererea pietei din VESTUL tarii, organizatorul, AVANZ Management Consulting, va dezvolta proiectul si in Timisoara.

 Asadar a II-a editie BESTEngineer va avea loc in perioada 26 -27 octombrie 2012 la Hotel Timisoara.

BESTEngineer este prima expozitie din Romania dedicata sectorului de resurse umane care activeaza preponderent in domeniul ingineriei si are ca scop sprijinirea companiilor in gasirea personalului tehnic specializat.

In completare BESTEngineer ofera o serie de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera pentru ingineri.

BESTEngineer are scopul de a reuni timp de 2 zile companii nationale si internationale care au ca obiectiv recrutarea inginerilor din domenii precum: IT si software, electric si electronic, automatizare si mecatronica, energie si industrie petroliera, constructii civile si industriale, automotive, industria chimica si farmaceutica, etc.

Organizatorul ofera standuri expozitionale in cadrul Conventiei unde angajatorii pot lua contact direct cu candidatii din aceste domenii.

AVANZ Management Consulting

021 317 79 83 / www.bestengineer.eu

Despre EAS PROD SRL

AVANZ Management Consulting activează pe piaţă încă din 1992 şi este lider în consultanţa pentru afaceri şi comerţ în domeniul confecţiilor, pielăriei şi încălţămintei din România