Inginer, expert IT sau student cu profil tehnic?

Timisoara - 14 octombrie 2013

Comunicat tip General in Industrie, IT&C, HR

Fa primul pas pentru a-ti gasi un loc de munca! Viziteaza BESTEngineer - Targ de joburi pentru ingineri si experti IT, 18 - 19 octombrie 2013, CRAFT Timisoara!

Inginer, expert IT sau student cu profil tehnic?

Nu rata BEST Engineer , singurul eveniment dedicat inginerilor din toate domeniile in perioada 18 - 19 octombrie 2013, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

-500 de pozitii vacante pentru ingineri

- conferinte din domeniul tehnic

-consultanta in cariera

sunt doar o parte din oportunitatile oferite de BESTEngineer!

Doar la BESTEngineer vei avea ocazia de a interactiona cu recrutorii si HR managerii companiilor: Adecco Resurse Umane, Audi Hungaria, Autoliv Romania, CICOR Electronic Solutions, CRH Romania SRL - a Johnson Controls company, Draxlmaier group, Flextronics Romania, Hella Romania, Honeywell Life Safety Romania, Huf Romania, INFOBEST Group, Kilpatrick International, Leoni Wiring Systems, Lugera The People Republic, Plexus Services RO, Star Transmission, Stefanini, Takata Romania, Teaching, TIAB, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology etc.

BESTEngineer are scopul de a aduce in acelasi loc companii in cautare de  ingineri si ingineri care sunt in cautarea unui loc de munca. Simultan are loc Conferinta BESTEngineer unde se dezbat subiecte de interes pentru domeniul tehnic si in special pentru ingineri. Astfel, iti oferim posibilitatea de a aplica pentru un job in cadrul expozitiei, dar si de a afla noutati si primi sfaturi din partea recrutorilor in cadrul Conferintei.

Invitati speciali in cadrul evenimentului BESTEngineer: dl. Mihai Mutiu, vicepresedinte al Vest HR Club si membru al Consortiului Regional pentru Invatamant si Ocupare Vest; Prof. univ.dr. Nicolae Taran; Investitorul german si presedintele Clubului Economic German dl. Peter Hochmuth; dna Maria Grapini, Ministru delegat al intreprinderilor mici si mijlocii; dl. Mihai Mutiu Board Member West HR Club; Prof. univ. dr. inginer Vasile Ruset,  dl. Rolf  Mahrun consulul Republicii Federale a Germaniei la Timişoara si multi altii.

În cadrul evenimentului BESTEngineer Timişoara 2013, SIGNAL IDUNA are plăcerea să vă invita la workshop-ul intitulat „Cum poţi creşte angajamentul angajaţilor”. Dezbaterea va dura aproximativ 2 ore, într-o atmosferă relaxată, în care dorim să avem alături de noi cât mai mulţi dintre directorii de resurse umane sau persoane cu putere de decizie din acest departament. Detalii: http://bestengineer.eu/index.php/en/calendar-en/bestengineer-timisoara/conference .

Nu uita, BESTEngineer,  18 - 19 octombrie in Timisoara, la CRAFT. Evenimentul este sustinut de Signal Iduna si Kilpatrick International!

Intrare gratuita!

Vineri: 10:00 - 18:00 / Sambata: 10:00 - 17:00

Mai multe detalii pe Facebook sau www.bestengineer.eu

Despre EAS PROD SRL