Program de finanțare Avon 2013

BUCURESTI - 4 iulie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, ONG, CSR

Live site

Avon Cosmetics România lansează primul program de finanțare al companiei, în valoare de 100,000 de dolari, adresat ONG-urilor, autorităților locale și instituțiilor publice din România.

Program de finanțare Avon 2013
 Prin acest program ne propunem să sprijinim inițiativele organizațiilor neguvernamentale și ale instituțiilor publice și private în domeniul sănătății și serviciilor sociale, având ca scop depistarea precoce, intervenția și recuperarea în cazul cancerului la sân, precum și suportul adresat victimelor violenței domestice. Este datoria noastră să fim alături de cei care, zi de zi, luptă pentru femeile din România și să finanțăm proiecte cu un real impact în viața românilor. [...] 

Răzvan Dirațian, General Manager Avon România și Moldova

“Prin acest program ne propunem să sprijinim inițiativele organizațiilor neguvernamentale și ale instituțiilor publice și private în domeniul sănătății și serviciilor sociale, având ca scop depistarea precoce, intervenția și recuperarea în cazul cancerului la sân, precum și suportul adresat victimelor violenței domestice. Este datoria noastră să fim alături de cei care, zi de zi, luptă pentru femeile din România și să finanțăm proiecte cu un real impact în viața românilor. Doar împreună, mediul privat, public și ONG, le putem arăta românilor că schimbările în bine se pot produce dacă există interes, dedicare și efort comun”, declară Răzvan Dirațian, General Manager Avon România și Moldova.

Programul de finanțare lansat de AVON în acest an, se împarte în două fonduri: fondul “Proiecte pentru sănătatea sânilor” în valoare de 55,000 de dolari și fondul „Proiecte pentru victimele violenței domestice” în valoare de 45,000 de dolari. ONG-urile, autoritățile locale, instituțiile publice pot înscrie proiectele doar pe platforma www.avon.grantwizard.ro. Pe site pot fi găsite: formularul de aplicație, criteriile de eligibilitate, calendarul fondurilor și ghidul aplicantului. Termenul limită de înscriere este 25 august.

Evaluarea proiectelor va fi realizată de către un juriu din care fac parte: Răzvan Dirațian (General Manager Avon Romania și Moldova), Raluca Kișescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania și Moldova), Nona Roxana Beicu (Project Manager Corporate Responsibility Vodafone România), Elena Tudor (Director Direcția Generală Protecția Copilului), Victoria Asanache( Președinte Asociația pentru prevenția și lupta împotriva cancerului "Amazonia"), Lăcrămioara Botezatu (Project Manager CSRmedia.ro).

***De peste 11 ani Avon dezvoltă și susține proiecte sociale în România. Eforturile Avon de responsabilitate socială se împart în două direcții: lupta împotriva cancerului la sân concretizată prin Campania pentru Sănătatea Sânilor și lupta împotriva violenței domestice prin Campania Respectului. Până în prezent, Avon a investit peste 2,4 milioane de dolari în dotarea cu echipamente medicale a centrelor de oncologie din întreaga țară, în campanii naționale de informare și educare a publicului feminin, în programe de screening pentru femeile peste 40 de ani, dar și în pregătirea asistenților sociali și maternali care intră în contact cu victimele violenței domestice.

Detalii despre program, dar și despre acțiunile Avon în domeniul social găsiți pe www.avoncampaniisociale.ro sau www.avon.grantwizard.ro.ContactDenisa MihaiCSR Specialist Avon Româniadenisa.mihai@avon.com021 231 25 77Roxana SoficaCoordonator program Asociația pentru Relații Comunitareroxana@arcromania.ro0264 406 388

Despre Avon Romania

Despre AVON: AVON – The Company for Women - este lider mondial in domeniul vanzarilor directe de produse cosmetice, cu vanzari de peste 10 miliarde de dolari si peste 45.000 de angajati. AVON este prezenta in peste 100 de tari de pe toate continentele, prin cei peste 6 milioane de Reprezentanti activi implicati in vanzari directe. Avon Romania este lider pe piata cosmeticelor incepand cu 2002.

Taguri: Avon România