Hostico Romania - servicii de gazduire pe web

BUCURESTI - 24 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Pentru ca site-ul tau sa fie “live” pe Internet are nevoie de gazduire web. De aceea, daca acum esti pe punctul de a crea un site, e important sa pui in prim plan identificarea unui provider pentru astfel de servicii. Hostico ofera solutii profesionale de gazduire web si asistenta tehnica.

Poti sa iti creezi singur un site, poti sa generezi continut pentru el, insa nu vei avea posibilitatea sa il si faci accesibil publicului larg fara sprijinul unui serviciu de gazduire web. Alegerea o poti face la intamplare, insa nu iti dai seama de riscurile la care iti expui intreaga munca pana cand nu apar probleme cu site-ul pe care il detii: spatiu insuficient, blocaje si nimeni care sa iti ofere o mana de ajutor. De aceea, este mai bine sa fii prevazator si sa iti alegi cu atentie furnizorul de gazduire web.

 

Iata cateva motive pentru care e bine sa alegi Hostico drept gazda pentru site-ul tau:

 

Ti se asigura asistenta non-stop

 

Suportul tehnic pentru un site este necesar permanent. Un magazin virtual, un site de stiri sau un blog personal iti doresti sa fie intotdeauna online, asa incat publicul caruia i te adresezi sa fie conectat continuu. Doar o firma de gazduire web foarte serioasa iti va oferi suport 24/7, cu un timp maxim de raspuns de o ora, timpul mediu de raspuns fiind de 25 minute. Echipa tehnica are o bogata experienta in domeniu, asa incat va fi capabila sa remedieze problemele in cel mai scurt timp posibil.

 

Ai un spatiu mare de stocare

 

Serverele puternice, de ultima generatie, si serviciile instalate pe acestea sunt mereu optimizate, securizate si personalizate, asa incat riscul problemelor tehnice sa fie foarte mult diminuat. Stim cu totii ca pentru un site care inregistreaza un trafic crescut de utilizatori este nevoie de o conexiune foarte buna, stabila, asa incat paginile sa se incarce aproape instant. Prin Hostico Romania, toate acestea sunt oferite sub acoperisul celui mai important Centru de Date din Romania, GTS Telecom Bucuresti.

 

Datele tale sunt in siguranta

 

Oricine vrea sa isi stie munca, investitia facuta in siguranta. Baze de date, mailuri si tot felul de alte fisiere trebuie stocate fara sa existe riscul ca acestea sa fie furate sau sa dispara pur si simplu. De aceea, este nevoie, printre altele, de backup frecvent. Cu o experienta de aproape 20 de ani in industria IT si cu zeci de mii de web site -uri gazduite, Hostico iti poate oferi garantia ca nu vei pierde niciodata ceea ce ai construit.

 

Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie

 

Hostico actualizeaza si instaleaza constant cele mai noi si stabile versiuni ale aplicatiilor care furnizeaza serviciile pe care le ofera. De asemenea, serviciile oferite sunt actualizate periodic pentru a face fata noilor solicitari si nevoi ale clientiilor.

 

Ai suport pentru eficientizarea in motoarele de cautare

 

Echipa Hostico iti ofera unelte de optimizare SEO (Search Engine Optimization) menite sa te ajute in crearea unei prezente online puternice. Aplicatiile iti sunt oferite gratuit, iar tu beneficiezi in permanenta de sfaturile si de optimizarile oferite de aceste aplicatii.

Taguri: hostinggazduireweb sitehostico