Axel Soft IT Group lanseaza pe piata romanesca de IT solutiile de back-up Acronis

BUCURESTI - 8 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Axel Soft IT Group, societate ce ofera solutii de securitate IT, introduce pe piata tehnologiile furnizate de Acronis Inc., leader in producerea de soft pentru managementul solutiilor de stocare ( storage management software).

Incepand cu aceasta perioada, firma romaneasca a semnat o colaborare pe termen lung cu Acronis Inc., intentionand sa ofere clientilor solutii de inalta tehologie in ceea ce priveste back-up si recuperarea datelor. Aceste solutii mai cuprind si modalitati de partitionare, boot management, migrarea datelor, protectie contra spyware si virusi, adaptate atat pentru corporatii, companii de dimensiuni mici si medii cat si pentru home users.. Mai multe informatii puteti afla viziatnd
link-ul: www.acronis.com

In plus, solutiile Acronis se diferentiaza printr-o serie de avantaje menite sa mareasca eficienta utilizarii acestora: usurinta in folosire; hard disk-ul performant ce poate restaura o copie pe un singur computer sau pe mai multe in acelasi timp;softul de stocare super-performant ce a obtinut si premiul PC World din anul 2005, cat si alte avantaje ce reies si din nenumaratele premii obtinute.
Pentru mai multe detalii accesati link-urile:

“ Acronis a acumulat in timp multa experienta in ceea ce priveste realizarea produselor de securitate”, spune Stephen Lawton directorul de marketing a companiei, declarand in continuare faptul ca
“ Produsele Acronis furnizeaza mai mult decat simple solutii de securiatate....acestea ofera cele mai bune solutii disponibile datorita performantelor pe care acestea le-au atins de-a lungul timpului si le ating in continuare, devenind astfel indispensabile pentru o protectie impecabila”.
Filosofia companiei o reprezinta crearea unor produse ce pot fi folosite atat de un expert cat si de un utilizator incepator.
Astfel, Axel Soft IT Group este gata sa raspunda oricaror nelamuriri, intrebari si cereri care privesc produsele si solutiile oferite de Acronis Inc., oferind toate informatiile necesare.

Despre Axel Soft IT Group

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile acronis, vizitati link-ul www.acronis.com iar pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail.

SC Axel Soft IT Group
Str. Jean Louis Calderon Nr. 31, Sector 2, Bucuresti
Telefon:021/ 317.13.51/ 52
SC Axel Soft IT Group