axelen    

Comunicate de presa si evenimente pe tema axelen

 • axelen

  Cluj-Napoca, Cluj - 13 June 2012

  Comunicat de TIPARO FOTO S.R.L.

  ... axelen, vă invită să vizitaţi expoziţia „Decor de poveste” în perioada 14-17 iunie 2012, la Iulius Mall Cluj-Napoca, Piateta Stradivarius. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: print , foto , decor , verla , axelen

  Vezi toate comunicatele de presa despre axelen

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul axelen.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la axelen. Informatiile despre axelen cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul axelen, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la axelen, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.