Alege Illusion Nail & Beauty Center pentru un look de invidiat

BUCURESTI - 20 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Salonul de infrumusetare Illusion Nail & Beauty Center isi intampina clientii cu o gama diversa de servicii de infrumusetare, cu o echipa care stie sa se adapteze celor mai variate cerinte, cu aparatura de ultima generatie, cu o atmosfera relaxanta, calda si prietenoasa.

Illusion Nail & Beauty Center

Illusion Nail & Beauty Center

Din momentul in care vei trece pragul salonului de infrumusetare Illusion Nail & Beauty Center vei fi intampinata de specialistii nostri cu zambetul pe buze, iar clipele petrecute la salon te vor ajuta sa te relaxezi si sa indepartezi stresul acumulat in timpul zilei.

Unghii cu gel indraznete si cu aspect natural!

Lucram numai cu produse de calitate si profesionale

Illusion Nail & Beauty Center isi respecta foarte multi clientii si tine cont intotdeauna de calitatea fiecarui serviciu oferit. De aceea, la salonul nostru de infrumusetare veti gasi doar produse de o inalta calitate si profesionale.

Salonul de infrumusetare Illusion Nail & Beauty Center este specializat pe unghii cu gel, gene false si coafura, ajutandu-te intotdeauna sa ai un look modern si sa arati cu totul senzational. Unghiile realizate de noi vor avea un aspect perfect natural si vor impresiona prin eleganta si stralucire.

Indiferent de serviciul de infrumusetare ales, trebuie sa stii ca specialistii de la Illusion Nail & Beauty Center vor reusi intotdeauna sa te faca sa te simti cu adevarat minunat.

Illusion Nail & Beauty Center are grija de unghiile tale

Iluusion Nail & Beauty Center stie ca frumusetea este foarte importanta pentru tine si de aceea, iti ofera o gama diversa de servici de infrumusetare: unghii cu gel colorat, intretinere gel colorat, constructie gel, inlocuit unghie falsa, french special, french permanent, french in 2 culori, degrade x 1 culoare, degrade x 2 culori, pictura acrilica pe unghii, pictura chinezeasca, pictura 3D, decor paiete/sclipici, scos unghie falsa, manichiura simpla, pedichiura simpla, constructie gel/colorata, pedichiura gel/colorata, tratament, retus, gene false, coafura.

Descopera galeria noastra cu imagini pe website-ul www.illusion-beauty.ro, iar daca doresti si tu sa beneficiezi de serviciile noastre, te rugam sa-i contactezi cu mare incredere pe specialistii nostri.

Illusion Nail & Beauty Center te va cuceri cu un ambient cald si primitor, te va inconjura cu multe zambete si voie buna, astfel incat timpul pe care il petreci la noi sa fie cu adevarat unic.