Romconect Advertising realizeaza viziere de protectie

Craiova - 9 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, #CSRcovid19

Romconect Advertising iti ofera un plus de siguranta prin intermediul unei protectii suplimentare cu ajutorul vizierei de protectie, ce poate fi folosita de catre persoanele si angajatii care se deplaseaza sau lucreaza in locuri publice.

viziere de protectie

Viziere De Protectie - Munceste mai departe

Viziere de Protectie

Vizierele de protectie pe care Romconect Advertising le pune la dispozitie sunt ergonomice, au o greutate de 45g, iar formele si dimensiunile acestora sunt adaptate nevoilor de protectie, acoperind partea din fata a capului in totalitate.

Viziera de protectie pentru diferite domenii de activitate

Vizierele de protectie sunt masti de o foarte buna calitate, ce au partea din fata realizata din material ultraclar (PET), iar dimensiunea lor este suficienta pentru a acoperi partea din fata a capului impotriva stropilor, particulelor mici sau altor tipuri de impuritati. In cazul in care, exista medii cu risc crescut de stropire cu diferite substante, este recomandat sa fie folosite in acelasi timp mastile si ochelarii.

Vizierele de protectie realizate de Romconect Advertising sunt potrivite in diverse domenii de activitate si anume: domeniul medical (activitati medicale generatoare de particule mici lichide si solide); magazine (personalul de la casele de marcat le folosesc cand interactioneaza in mod direct cu clientii); banci (folosite de functionarii din front office atunci cand ofera clientilor informatii sau consultanta de specialitate); restaurante HORECA (utile personalului din zona de servire si personalului din bucatarie); constructii si amenajari (protejeaza caile aeriene si ochii impotriva impuritatilor); saloane de infrumusetare (folosite de personalul ce intra in contact direct cu clienti spre a le oferi serviciile dorite).

Romconect Advertising confectioneaza mai multe modele de viziere de protectie: modelul STANDARD care are circumferinta din PVC, confectionate din PET utraclar, greutate de 45g, sistem de fixare inclus, dimensiuni aparatoare 350x250; modelul RABATABIL este asemanator cu cel standard + sistemul de rabatare; modelul PERSONALIZAT asemanator cu cel standard + inscriptionare UV direct pe material, cu orice mesaj personalizat sau logo. Daca nu ai un logo, Romconect Advertising iti ofera gratuit serviciul de conceptie grafica si design, pentru comenzile ce depasesc o anumita cantitate. Imprimam orice tip de logo, imagine sau mesaj, in orice tip de cromatica.

Vizierele de protectie prezinta multe avantaje

Vizierele de protectie create de Romconect Advertising NU sunt dispozitive medicale, insa acopera nevoile de protectie in diferite domenii de activitate si prezinta o multime de beneficii: realizate din material ultraclar care nu oboseste ochii, sistem de reglare si fixare rapida a circumferintei, au o mare rezistenta la curatari repetate si dezinfectari, asigura o circulatie eficienta a aerului, ochelarii de vedere sau de protectie au spatiu suficient, asigura protectia integrala a fetei, iar forma, dimensiunea si greutatea acestora permit miscarea libera a capului.

Daca ai nevoie urgenta de viziera de protectie, te rugam sa completezi formularul de contact de pe pagina web www.vizieredeprotectie.ro si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta informatiile solicitate.

Pretul vizierelor difera in functie de model sau cantitate, insa pentru re-vanzatori, oferim preturi cu discount! Ambalarea vizierelor de protectie se va realiza in functie de necesitatile voastre, iar livrarea se va face prin curier la orice locatie. Termenul de livrare va fi in functie de gradul de incarcare al productiei noastre, de momentul in care s-a plasat comanda si de cantitatea solicitata.

Vizierele de protectie oferite de Romconect Advertising sunt de o calitate foarte buna si permit igienizarea de mai multe ori cu substante specifice. Nu iti recomandam sa sterilizezi vizierele de protectie in autoclave, deoarece exista riscul de deformare a acestora.

Comanda CHIAR ACUM vizierele de protectie realizate de Romconect Advertising si vei beneficia de o buna protectie, confort marit si de un camp vizual amplu!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ayan-design/romconect-advertising-realizeaza-viziere-de-protectie