B smart – Rent a Car, inchirieri masini in Bucuresti

BUCURESTI - 16 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Social, Turism, Logistica/Transport

Live site

Lipsa timpului a devenit o problema pregnanta a vietii cotidiene. Pentru a simplifica detaliile legate de transport, oamenii cauta metode accesibile, punand in balanta atat confortul calatoriei, cat si bugetul investit. B smart – Rent a Car lanseaza serviciul de inchiriere masini pentru cei care calatoresc, fie in interes de afaceri, fie in interes personal, oferindu-le posibilitatea livrarii masinii, oriunde in Bucuresti.

B smart - Rent a Car Bucharest

B smart - Rent a Car Bucharest

   Infiintata din dorinta de a oferi solutii imediate problemelor de deplasare, atat pentru  persoanele  juridice, cat si pentru persoanele fizice, compania B smart – Rent a Car se lanseaza pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, oferind servicii complete de rent a car, la cea mai inalta calitate si siguranta.

   Constituindu-se ca una dintre cele mai noi si dinamice firme de inchirieri masini, B smart – Rent a Car doreste sa se impuna pe piata, prin profesionalism si preturi imbatabile, oferind astfel clientilor, toate conditiile necesare unei experiente placute de deplasare.

   B smart - Rent a Car asigura clientii de primirea celor mai avantajoase oferte, iar pentru inchirieri pe termen lung, le ofera acestora reduceri suplimentare direct proportionale cu durata mentionata.

   Preocupandu-se  de siguranta clientilor sai, dupa fiecare utilizare, B smart – Rent a Car se asigura ca mecanici dedicati opereaza o verificare completa a masinilor ce au fost inchiriate.  B smart - Rent a Car intretine autoturismele din parcul propriu, in conformitate cu specificatiile producatorilor si asista clientii in toate aspectele ce implica inchirierea masinilor.

   B smart - Rent a Car pune la dispozitia celor interesati si servicii complementare pentru a asigura confortul calatoriei. Astfel, in momentul inchirierii unei masini, clientii pot beneficia contra-cost de urmatoarele: imobilizator, scaun pentru copil, GPS, detector radar, lanturi antiderapante, sofer aditional si combustibil preplatit.

   Asadar, fie ca este vorba despre o calatorie de afaceri sau despre planificarea unui concediu, B smart – Rent a Car vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii optime pentru a asigura nevoia de deplasare in siguranta si confort, la preturi imbatabile.

Despre B smart - Rent a Car

B smart -Rent a Car reprezinta solutia eficienta de inchirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

B smart -Rent a Car dispune de o flota de masini bine intretinuta si garanteaza clientilor sai preturi corecte.

Diferentiatorul principal al acestei companii este operativitatea angajatilor in relatia cu clientii. De asemenea suportul, pe toata perioada inchirierii, este garantat.

Accesati http://www.bsmart-rent.ro si problemele Dvs. de deplasare se vor rezolva usor si rapid!