Babylon Consult traduce in limba engleza pentru Richard Quest, vedeta de necontestat a CNN

BUCURESTI - 3 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate

Echipa de interpreti a Babylon Consult asigura interpretarea simultana in limba engleza la Bucharest Forum 2014, cea mai mare conferinta politica, strategica si economica pe care Romania o gazduieste.

Babylon Consult - Traduceri si interpretariat va pune la dispozitie experienta de 20 ani in domeniul traducerilor scrise si a interpretariatului lingvistic

- traducere de text din orice domeniu si in orice format digital (legalizare si apostilare);

- interpretare simultana (la casca), interpretare consecutiva, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche), pentru conferinte, intalniri, delegatii (inclusiv insotire);

- echipament tehnic pentru conferinte;

- subtitrare;

Babylon Consult este una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme de traduceri din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul traducerilor scrise si a interpretariatului lingvistic.

Babylon Consult si-a format o echipa numeroasa de traducatori, structurati pe domenii specifice de activitate (tehnic, economic, informatic, juridic, lingvistic, medical, politic, umanist), ceea ce ii permite sa prelucreze un numar mare de pagini, intr-un termen scurt și sa ofere servicii de interpretariat la orice nivel.

Despre Babylon Consult

Printre cei ce au apelat la serviciile Babylon Consult se numara:

Administratia Prezidentiala, AmCham, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile - APIA, BDR Associates, Centrul Roman de Comert Exterior , Electrolux, E.ON Gaz Romania S.A., General Motors , Genco, Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA, Maersk Romania, Marriott Grand Hotel Bucharest , Ministerul Afacerilor Externe , Petrom S.A., Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor si Senat, Porsche, Samsung , Senatul Romaniei, Comisia Europeana, Curtea Europeana de Conturi, Summit-ul NATO de la Bucuresti Secretariatul General al Uniunii Europene, Comitetul Economic si Social European precum si Comitetul Regiunilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babylon-consult/babylon-consult-traduce-in-limba-engleza-pentru-richard-quest-vedeta-de-necontestat-a-cnn