Interpretii Babylon Consult iau pauza de la limba romana

BUCURESTI - 6 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru conferintele Country Focus din cadrul Business Review Forum, interpretii Babylon Consult iau pauza de la limba romana, dar promit sa nu o uite complet pana la deschiderea seriei Legal Business.

Interpretii Babylon Consult iau pauza de la limba romana

In cadrul conferintelor Italian Business Forum si French Business Forum organizate toamna aceasta de Business Review, interpretii Babylon Consult traduc direct in italiana –franceza – engleza, simplificand astfel traseul via limba romana, cu care am fost obisnuiti la evenimentele de la Bucuresti.
Revin totusi la limba materna pentru seria Legal Business, care va fi initiata de Business Review Forum pe 10 noiembrie cu o dezbatere pe tema Investing During a Downturn – Investitii pe timp de recesiune, la care va traduce echipa de interpretare Babylon Consult.
In acest timp, departamentul de traduceri scrise s-a specializat in AutoCad, program in care a fost realizata traducerea documentatiei din cadrul proiectelor pentru energie regenerabila derulate de McBurney.

Despre Babylon Consult

Gama lingvistica acopera peste 30 de limbi, inclusiv combinatii dintre acestea:
- limbi de larga circulaţie: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa;
- alte limbi: albaneza, araba, bulgara, ceha, chineza, croata, daneza, ebraica, finlandeza, greaca, japoneza, latina, macedoneana, maghiara, norvegiana, olandeza, persana, polona, portugheza, sarba, slovaca, suedeza, turca, ucrainiana, vietnameza.

Serviciile noastre de traducere si intepretariat sunt, de asemenea, solicitate de: Administratia Prezidentiala, Camera de Comert Americana din Romania, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile – APIA, BCR – Erste Bank, Centrul Roman de Comert Exterior, Panasonic, E.ON Gaz România, Genco, Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA, Maersk Romania, Marriott Grand Hotel Bucharest, Ministerul Afacerilor Externe, Petrom S.A., Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor si Senat, Comisia Europeana, Curtea Europeana de Conturi, Summit-ul NATO de la Bucuresti, Secretariatul General al Uniunii Europene.

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii,

Sanda Watt
PR Representative
Babylon Consult – Translation Services