Serviciile de traduceri si interpretariat ale Babylon Consult respecta SR EN ISO 9001:2001

BUCURESTI - 2 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In scopul de a demonstra abilitatea de a furniza servicii care sa satisfaca cerintele clientului si cerintele reglementarilor tehnice si legale aplicabile, si pentru a mentine satisfactia clientului la cote cat mai ridicate, managementul de varf al organizatiei SC BABYLON CONSULT SRL a luat decizia strategica de a implementa si certifica un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului
SR EN ISO 9001:2001.

Serviciile de traduceri si interpretariat ale Babylon Consult respecta SR EN ISO 9001:2001

In urma auditului din data de 30.03.2007 organismul de certificare TUV THURINGEN a certificat faptul ca Babylon Consult isi desfasoara activitatea conform cerintelor SR EN ISO 9001:2001.

Despre Babylon Consult

In cei 13 de existenţă Babylon Consult a acumulat experienţă în domeniile economic, informatic, juridic, lingvistic, medical, politic, tehnic, umanist, etc.

Gama lingvistică acoperă peste 30 de limbi străine, inclusiv combinaţii dintre acestea:
-limbi de largă circulaţie - engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă;
-alte limbi străine - albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, finlandeză, greacă, japoneză, latină, macedoneană, maghiară, norvegiană, olandeză, persană, polonă, portugheză, sârbă, slovacă, suedeză, turcă, ucraineană, vietnameză si altele la cerere.

Printre clienţii Babylon Consult se numară: Administraţia Prezidenţială, Camera de Comerţ Americană în România, BDR Associates, Electrolux România, Genco Electric România, Lockheed Martin Global Inc., Maersk România, Ministerul Afacerilor Externe, Parlamentul României - Camera Deputaţilor si Senat, Porsche România, Panasonic România,Comisia Europeană şi alte organisme europene.
Robert Bălăşcan

Director Marketing

tel: +40 (21) 232.85.16, 232.85.45

mobil: +4 0728 12 83 67

robert.balascan@babylonconsult.ro

www.babylonconsult.ro

Traducere si Interpretariat


office@babylonconsult.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babylon-consult/serviciile-de-traduceri-si-interpretariat-ale-babylon-consult-respecta-sr-en-iso-90012001