“Bacania cu Suflet” s-a deschis cu putin timp inainte de Craciun, in plin centru al Bucurestiului, langa Piata Romana

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Retail

Bacania cu suflet” din Mendeleev numarul 37, situata la numai cativa pasi de Piata Romana isi asteapta musafirii intr-o atmosfera calda si primitoare. Decorul desprins parca din povestile bunicii indeamna la degustarea unor produse traditionale rare si mai greu de gasit chiar si in targurile cu specific, preparate cu ingrediente naturale si biologice dupa retete aproape uitate in negura timpului, si mereu proaspete, aduse de doua ori pe saptamana. Intr-o lume in care totul a devenit comercial, “Bacania cu suflet” nu cauta clienti ci prieteni. Prieteni adevarati, de cursa lunga.

Imagine din interior - Bacania cu Suflet

Amenajata in interiorul unei cladiri ce dateaza din perioada interbelica, cu un spatiu generos, "Bacania cu suflet" isi imbie trecatorii cu vitrinele bogate ce te invita sa ii calci pragul si sa descoperi o sumedenie de produse cu ingrediente naturale, galantare pline cu tot soiul de branzeturi care mai de care mai mai fine si aromate cu diferite ierburi. Cascavalul cu nuca, cu mustar sau cu negrilica din Bucovina, branza maturata cu ardei din Covasna sau telemeaua proaspata din lapte de vaca si de bivolita de la Barsana se intrec acum cu preparatele din carne, din cele mai naturale si gustoase aduse tocmai din nordul Ardealului, pregatite in stil traditional: costita hituita, muschi taranesc in bait de miere, slanina in forma de rulada si multe altele. Din Delta Dunarii icrele de crap si de stiuca sunt pregatite intro salata atat de buna de parca acum a fost preparata in casa. Vinurile nobile ecologice, tuica , palinca de Satu Mare sau rachiul sunt la loc de cinste sa va insoteasca voia buna la orice masa inconjurata de prieteni si familie.

Pentru ca cel mai bland suflet este cel al copiilor am cautat peste tot in tara cele mai bune si naturale dulceturi, serbeturi, turta dulce, ciocolata de casa si siropuri pentru a-i recompensa pentru toata bucuria pe care ne-o aduc.

Si pentru ca tabloul traditional sa fie complet, intro alta incapere sunt expuse lucrari de arta populara ale unor priceputi mesteri artizani alaturi de diverse unelte si scule folosite de gospodari in casa si de gospodine in bucatarie.

Administratorul firmei, doamna Doinita Oprea spunea : " Am adunat din multe parti ale tarii noastre si de pretutindeni din lume diferite produse sub semnul traditionalului, naturalului si BIO , si le oferim cu drag celor care au placerea sa ne treaca pragul. Noi ii asteptam chiar si pentru un sfat sau o parere. In tot ce am facut am depus mult suflet, de aici si numele: Bacania cu suflet". Si de acest lucru va puteti convinge cu usurinta de la primul pas facut in bacanie .

Va asteptam pe la noi,

Doinita Oprea

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bacania-cu-suflet/bacania-cu-suflet-s-a-deschis-cu-putin-timp-inainte-de-craciun-in-plin-centru-al-bucurestiului-langa-piata-romana