Amenajati baia in stil zen, pentru momente de relaxare pura

BUCURESTI - 20 aprilie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle

De ce sa renuntati sa va simtiti bine cand puteti sa va tratati cu momente de relaxare pura direct la dumneavoastra acasa intr-o baie eleganta zen? Amenajarea baii in stil zen inseamna crearea unui loc in care sa gasiti armonia dupa o zi lunga si stresanta.

Amenajare baie in stil zen

Amenajare baie in stil zen

 Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă. Citeste mai mult: Baia - utilitate sau design. Obiecte sanitare  

John Ruskin

Amenajarea baii in stil zen inseamna crearea unui loc in care sa gasiti armonia dupa o zi lunga si stresanta. O baie in stil zen este o baie in care lemnul nu trebuie sa lipseasca precum si materiale capabile sa capteze curgerea timpului, culorile naturale si lumina difuza, care, impreuna cu aranjamente de plate si flori creeaza un ambient capabil sa va induca intr-o stare de calm si mediu linistit.

Daca doriti sa transformati baia in relaxare, atunci stilul zen este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Inspirat din principiile fundamentale ale filozofiei japoneze, o baie in stil zen trebuie amenajata tinand cont de cele patru elemente fundamentale (aer, apa, pamant si foc) care trebuiesc imbinate intr-un mod cat mai armonios.

Practic o baie in stil zen trebuie sa urmeze un trend modern si minimalist, prin urmare nu ar trebui sa fie supraincarcat cu mobilier si accesorii care cu siguranta nu v-ar ajuta sa va relaxati. Deasemenea este foarte important ca mobilierul si obiectele sanitare sa fie cat mai simple si utile. 

Culorile contribuie in mod decisiv in creearea unei atmosfere perfecte zen, alb, gri, maro si verde fiind cele mai importante deoarece se aseamana cu elemente naturale si au efecte relaxante. Este indicat sa evitati nuantele de rosu, portocaliu si galben, culori care evoca focul, un element opus apei care trebuie sa fie cea mai importanta intr-o baie.

Alegeti un covor in stil asiatic in locul clasicelor covorase din burete, si de ce nu imbracati un kimono si papuci in stilul japonez.

Despre Bagno

Bagno - Echipamente pentru bai, mobilier pentru bai, accesorii baie de cea mai inalta calitate.