PRIMA CONFERINTA INTERNATIONALA LA SEVILLA:OPORTUNITATI pentru sectoarele imobiliar si constructii in BULGARIA si ROMANIA

BUCURESTI - 19 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

O initiaţivă lăudabilă şi un proiect de anvergură: prestigioasa firmă internaţională de

Evenimentul este organizat cu sprijinul şi colaborarea CEA-Confederaţia Oamenilor de Afaceri din Andalucia, ICEX-Institutul de Comerţ Exterior şi Consiliul Andaluz al Camerelor de Comerţ şi este adresat unui public obiectiv format din promotori imobiliari, societăţi de capitaluri, societăţi administratori de fonduri de investiţii,entităţi bancare, avocaţi şi profesionişti din sectorul imobiliar.
La program vor participa conferenţiari din mai multe ţări care vor împărtăşi cunoştinţtele şi experienţa lor în legătură cu Romania şi Bulgaria.
Romania va fi prezentă prin reprezentanţi ai Ambasadei noastre la Madrid, Banc Post Romania, Directorul S.C. Alain Pelle Proiect SRL precum şi noul membru al Balms Group International: firma de avocatură Balms& Asociatii- un parteneriat romano-iberic la Bucureşti – care oferă consultanţă şi asistenţă clienţilor săi în toate domeniile dreptului in contextul internaţionalizării permanente.

Despre Balms & Asociatii

www.bgi-law.com
office@balms.ro
anca.babes@balms.ro