Iepuraşul Băneasa Kids Club s-a pierdut de prietenii săi!

BUCURESTI - 30 martie 2012

Comunicat tip General in Social

O întâlnire de urgenţă a membrilor Băneasa Kids Club va avea loc sambătă, 7 aprilie. Motivul este unul extrem de serios: în timp ce dansa şi ţopăia de colo-colo, Iepuraşul Kids Club s-a pierdut de ceilalţi iepuraşi. Astfel, toţi copiii ce fac parte din club sunt aşteptaţi să îl ajute pe Iepuraş să îşi regăsească amicii.

Timp de două ore, începand cu ora 11:00, membrii vor străbate itinerarii complexe şi probe complicate, vor decora ouă şi vor asista la numere de magie toate acestea pentru a-i descoperi pe prietenii iepuraşi.

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi făcută pe siteul: www.baneasakidsclub.ro.   

Mai multe informaţii despre club, despre evenimentele şi concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteţi găsi oricând pe site.

În  prima sâmbătă din fiecare lună copiii cu vârste între 4 – 10 ani înşcriși în club îşi dau întâlnire pentru a participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă. Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.