Lansarea platformei BSX 1.1

Cluj Napoca - 23 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Barandi Solutions a lansat varianta 1.1 a platformei BSX. Aceasta aduce conceptul RAD - Rapid Application Development în domeniul afacerilor oferind posibilitatea programatorilor de a dezvolta rapid şi uşor programe competitive destinate întreprinderilor mici şi mijlocii.

Multe IMM-uri încă işi ţin datele imprăştiate în fişiere EXCEL şi programe FOX, multitudinea soluţiilor de stocare făcând astfel dificilă sau chiar imposibilă analiza lor centralizată, analiză vitală succesului unei companii.

Platforma BSX 1.1 îşi propune să uşureze atât munca clientului prin minimizarea numărului de operaţii necesare introducerii şi prelucrării datelor cât şi a producatorului prin stabilirea unor standarde de programare permiţându-i acestuia să se concentreze asupra funcţionalităţii programului. Astfel se obine o reducere a timpului de dezvoltare şi implicit a costului unui asemenea produs.

Despre Barandi Solutions

Pentru mai multe detalii puteți vizita website-ul nostru www.barandisolutions.ro sau ne puteți contacta la numărul de mai jos

Barandi Solutions
www.barandisolutions.ro