Brilliant Condominium a sustinut cea de-a treia editie a Regattei Marii Negre Audi

BUCURESTI - 18 august 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Brilliant Condominium a participat alaturi de Audi si Unicomp la concursul international de veliere Regatta Marii Negre Audi. Evenimentul a fost organizat pentru al 3 -lea an consecutiv de Set Events in perioada 18-20 iulie 2008 la Port Ana Yacht din Eforie Nord.

Brilliant Condominium  a sustinut cea de-a treia editie a Regattei Marii Negre Audi

Reprezentantii Brilliant Condominium s-au numarat printre sustinatorii sportului de mare clasa, completand premiile oferite participantiilor la concurs cu discount-uri insumand 155 000 Euro. Create sub forma unor cupoane transmisibile, aceste elemente de discount dau posibilitatea achizitionarii unuia din cele 51 de apartamente de lux din centrul Bucurestiului.

Aflat in etapa de finalizare, proiectul anunta sa deschida in toamna acestui an portile unui cartier rezidential situat la cateva minute de centrul Bucurestiului, pe strada Popa Tatu. Proiectul 'a fost gandit ca o solutie pentru locuitorii din Bucuresti care isi doresc o locuinta moderna, de lux , fara sa fie nevoiti sa se retraga la marginea orasului pentru aceasta', a declarat Karolis Paliulis, Director de Vanzari in cadrul Europa Group Investment, dezvoltatorul proiectului.

Pentru constructia ansamblului s-a achizitionat o suprafata de 13.000 metri patrati care sa permita dezvoltarea unui ansamblu de 4 tronsoane, legate arhitectural astfel incat sa asigure maximum de confort, relaxare dar si intimitate: spatii moderne extrem de generoase, finisaje de cea mai buna calitate, spatii verzi, pasaj pietonal si parcari subterane.

Complexul va pune la dispozitie 51 de apartamente ( 7 studiouri, 15 apartamente cu 2 camere, 21 cu 3 camere, 8 cu 4 camere si spatii pentru birouri) si 85 de locuri de parcare subterane. Tot aici veti gasi si spatiul ideal de desfasurare a afacerii: spatii pentru birouri special amenajate la parterul celor patru blocuri.

'Generozitatea si functionalitatea spatiului, adaptate standardelor unei vieti moderne, pozitionarea avantajoasa, toate aceste atribute recomanda Brilliant Condominium drept o alternativa de neocolit in alegerea unei locuinte', sustine Karolis Paliulis.

Despre Baritchi Holding

Denumire proiect : Brilliant Condominium
Locatie : str. Popa Tatu nr. 62 A, sector 1, Bucuresti
Apartamente: 51