La Dantes: preparate de post sau pentru masa de Paste

BUCURESTI - 14 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Restaurantul Dantes va propune pentru aceasta perioada Meniul de Post. Compus din mancaruri usoare alese cu priceperea bucatarului sef, Meniul de Post este binevenit inaintea Pastelui si poate fi servit si la Business Lunch, de luni pana vineri intre 12.30 si 15.30 sau comandat la sediul firmei, in pauza de lucru.

La Dantes: preparate de post sau pentru masa de Paste

Dantes va asteapta in fiecare zi cu cele mai bune preparate din bucataria italienesca, si nu numai, oferindu-va servicii de calitate si o atmosfera relaxanta.

In aceasta saptamana puteti beneficia in continuare de meniul de post pe care il puteti servi intr-un ambient placut sau la biroul dvs. in pauza de masa.

Pentru evenimente sau comenzi speciale va rugam sa faceti rezervari din timp. Meniul il alegeti dumneavoastra, in functie de buget, Dantes este deschis propunerilor si pentru proiecte speciale va puteti adresa si Bucatarului Chef, Robert Tanase.

Puteti scrie oricand personalului Dantes la info@dantes.ro sau pentru rezervari la rezervari@dantes.ro.

Va asteptam cu drag!

Despre Baritchi Holding

La restaurant oaspetii vin pentru a experimenta gusturi noi, nu pentru a servi ceva ce pot face foarte simplu si acasa. si toate acestea se regasesc in bucate...intocmai precum sarea... Dantes, un restaurant cu sare-n bucate.

Restaurant Dantes
Str. Radu Beller Nr. 11, 011701 București
Telefon: 0212310897
Mobil: 0728388888