O noua cladire de birouri in Zona Obor: Jasp Business Centre

BUCURESTI - 6 februarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Axa Estate Studio anunta demararea lucrarilor pentru o noua cladire de birouri situata in zona Obor din capitala. Cladirea va cuprinde spatii pentru birouri, spatii de circulatie, spatii auxiliare, spatii tehnice si garaje. Proiectul prevede si realizarea de circulatii carosabile si pietonale, spatii special amenajate pentru depozitarea temporara a rezidurilor menajere, imprejmuiri. Spatiile de birouri pot fi rezervate inca in faza de proiect, fiind ofertate spre preinchiriere.

O noua cladire de birouri in Zona Obor: Jasp Business Centre

Agentul exclusiv de vanzari al Axa Grup - Axa Studio Estate - a anuntat saptamana trecuta demararea lucrarilor de constructie pentru viitoarea cladire de birouri din zona de centru a capitalei. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 1,490 mp, suprafata destinata spatiilor de birouri insumand 11,000 mp.

La parter vor fi amplasate receptia pentru zona de birouri, zona de asteptare, cafeteria ( 96 locuri ), spatiu comercial cu acces direct stradal, noduri de circulatie verticale, spatii anexe, spatii de parcare. Etajele 1-9 cuprind spatii de birouri, noduri de circulatie verticale, trei ascensoare de mare viteza pentru 10 persoane, spatii anexe ( grupuri sanitare si oficiu). Cele doua subsoluri cuprind 110 locuri de parcare deservite de platforme hidraulice etajate, rampa de acces doua sensuri, adapost de aparare civila, spatii tehnice si circulatii.

Este asigurata contorizarea independenta pentru fiecare spatiu de birouri, pentru garaj si pentru spatiile comune a consumului de energie electrica, energie termica si apa. Instalatia de climatizare se realizeaza prin centrala de climatizare amplasata la nivelul etajului tehnic. Cladirea este dotata cu sisteme de BMS, voce-date, televiziune si internet, videointerfon, centrala de alarmare, detectie si supraveghere etc.

Birourile sunt disponibile pentru preinchiriere prin intermediul Axa Estate Studio, consultantii imobiliari ai Axa Grup. La cerere pot fi executate compartimentari interioare realizate din pereti dubli/simpli de gipscarton dublu placati. Finisajele exterioare se realizeaza din panouri vitrate, placaje ventilate din elemente compozite pe structura metalica, placaje din granit. Finisajele interioare cuprin pardoseli suprainaltate si straturi finite din granit si mocheta pentru trafic intens, vopsitorii lavabile, plafoane false fonoizolante, tamplarii aluminiu si geam securizat etc.

Despre Baritchi Holding

AXA Estate Studio raspunde necesitatii de promovare a proiectelor dezvoltate de grupul AXA, fondat in 1997 si care in prezent cuprinde 6 firme a caror activitate se desfasoara in domeniile: investitii si dezvoltari de proiecte imobiliare, proiectare si consultanta, constructii si project management, materiale pentru constructii si finisaje, consiliere imobiliara si consiliere financiara.

Grupul AXA reuseste astfel sa sprijine in intregime orice investitie imobiliara.

Axa Estate Studio
Anca Otobicu – Director Executiv
Jolie Ville Galeria
Sos. Iancu Nicolae 103 bis, Etaj 1
Telefon: +4 (021) 206 8025

estatestudio@axa.ro