Reduceri de iarna in RAIDEXTREM Shop

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cum ar fi ca in mijlocul iernii sa-ti iei un bike de top cu un pret special? Sau sa-ti imbogatesti garderoba cu haine din colectiile de iarna abia lansate, la un pret la care nici nu te gandeai?
Luna decembrie vine mereu cu cadouri, surprize si reduceri. Ca in fiecare an, noi, cei de la Raidextrem, iti aducem noutati si reduceri inedite. Te invitam sa ne vizitezi in magazinul nostru din Piata Natiunile Unite, mai mare acum, cu un design nou, potrivit unui Lifestyle Shop, in care vei gasi colectia de iarna de haine si echipamente sportive.

Reduceri de iarna in RAIDEXTREM Shop

Ne-am gandit ca e un moment bun sa-ti pregatesti bike-ul pentru primavara, printre turele pe partie, asa ca te asteptam sa profiti de reducerile propuse de noi. Pentru orice bike achizitionat din magazin ai o reducere de 10%. Daca nu ai mult timp la dispozitie, pe site-ul nostru, www.raidextrem.ro, aceleasi bike-uri sunt cu 15% mai ieftine. Hai sa batem palma si sa-ti oferim un produs care te va face sa-ti doresti ca primavara sa vina mai repede.

N-am uitat nici de haine, shoesi sau accesorii. Fiecare dintre acestea au reduceri consistente (20%, 30% si respectiv, 10%), atat cat iti trebuie sa cumperi cadouri pentru tine si cei dragi.

Iarna aceasta am ales placile de snowboard LIB TECHNOLOGY. Cu un design „new-gothic” si o tehnologie revolutionara „magne traction” aceste placi iti ofera aderenta si agilitate chiar si pe cele mai inclinate si inghetate pante.

Pana trece frigul, o sa-ti povestim pe blog ce se mai intampla in lumea bike-ului.
Intre timp, vom decora magazinul si te asteptam sa-ti iei lucruri cool la preturi de sarbatoare.


Keep ride alive !

Despre Baritchi Holding

RAIDEXTREM s-a nascut din pasiunea pentru sporturile extreme. Desi
infiintata de curand, compania noastra a devenit unul dintre principalii
promotori ai ciclismului montan din Romania. Suntem unici importatori si
distribuitori Commencal Bikes si Saracen Cycles in Romania si promovam cu
incredere brandul Animal Clothes.

Contact: Raid Extrem Shop

Piata Natiunile Unite nr. 3-5
(in spatele blocului turn)

Bogdan Selcieanu – 0726 449 994
Cristina Milicescu – 0744.329.789
www.raidextrem.ro/blog
bogdan@raidextrem.ro