Restaurantul Dantes a lansat un meniu special - de post
BUCURESTI - 2 aprilie 2009
Comunicat tip General in Monden / Lifestyle
Restaurantul Dantes a lansat noul meniu pentru cei care doresc
sa treaca cu usurinta peste perioada dinaintea Sarbatorilor de Paste.
Expertul localului, bucatarul Chef Robert Tanase vine in ajutorul clientilor
si gateste acum si pentru cei care tin post.
Pe Calea Dorobantilor, in strada Radu Beller 11, la Dantes - Restaurant cu sare-n bucate, va asteapta rezultatul: de la bruschette cu rosii, supe crema, salata de vinete si ardei copti, risotto Primavera sau Peperonata pana la tocanita de ciuperci cu mamaliguta - toate la preturi primavaratice.
Noul meniu poate fi servit indiferent de ocazie. Fie in pauza de masa de la birou, la Bussiness Lunch, servit de luni pana vineri intre 12.30-15.30, la o o intalnire de afaceri, si chiar la o petrecere organizata la Dantes. Pentru comenzi speciale, rezervari va puteti adresa personalului la info@dantes.ro si rezervari@dantes.ro, sau la numerele de telefon 0728388888 si 0212310897.
Despre Baritchi Holding
La restaurant oaspetii vin pentru a experimenta gusturi noi, nu pentru a servi ceva ce pot face foarte simplu si acasa. si toate acestea se regasesc in bucate...intocmai precum sarea... Dantes, un restaurant cu sare-n bucate.
Restaurant Dantes:
Str. Radu Beller Nr. 11,
011701 București
Tel: 0212310897
Mobil: 0728388888
rezervari@dantes.ro