Restaurantul Dantes a lansat un meniu special - de post

BUCURESTI - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Restaurantul Dantes a lansat noul meniu pentru cei care doresc
sa treaca cu usurinta peste perioada dinaintea Sarbatorilor de Paste.

Restaurantul  Dantes a lansat un meniu special - de post

Expertul localului, bucatarul Chef Robert Tanase vine in ajutorul clientilor
si gateste acum si pentru cei care tin post.

Pe Calea Dorobantilor, in strada Radu Beller 11, la Dantes - Restaurant cu sare-n bucate, va asteapta rezultatul: de la bruschette cu rosii, supe crema, salata de vinete si ardei copti, risotto Primavera sau Peperonata pana la tocanita de ciuperci cu mamaliguta - toate la preturi primavaratice.

Noul meniu poate fi servit indiferent de ocazie. Fie in pauza de masa de la birou, la Bussiness Lunch, servit de luni pana vineri intre 12.30-15.30, la o o intalnire de afaceri, si chiar la o petrecere organizata la Dantes. Pentru comenzi speciale, rezervari va puteti adresa personalului la info@dantes.ro si rezervari@dantes.ro, sau la numerele de telefon 0728388888 si 0212310897.

Despre Baritchi Holding

La restaurant oaspetii vin pentru a experimenta gusturi noi, nu pentru a servi ceva ce pot face foarte simplu si acasa. si toate acestea se regasesc in bucate...intocmai precum sarea... Dantes, un restaurant cu sare-n bucate.

Restaurant Dantes:
Str. Radu Beller Nr. 11,
011701 București
Tel: 0212310897
Mobil: 0728388888
rezervari@dantes.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baritchi-holding/restaurantul-dantes-a-lansat-un-meniu-special-de-post