Loredana Live @ Barletto Club

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Primul concert Loredana in 2012! Barletto Club prezinta cea mai indragita artista din Romania intr-un super concert vineri 27 Ianuarie incepand cu orele 23.00.Suna acum la 074104.04.06 pentru a-ti rezerva ultimile locuri disponibile!

Loredana Live @ Barletto Club

Loredana

Curaj, initiativa, originalitate si foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei.

Loredana a lansat pana in prezent 16 albume, peste 30 de single-uri, a sustinut peste 1000 de concerte live si a lucrat cu cei mai importanti artisti din tara si strainatate. Este o cantareata de succes din Romania. A inceput sa cante de la varsta de trei ani si, in prezent, si-a facut aparitia si in telenovele romanesti, jucandu-si propriul rol.

Anul trecut, Loredana Groza si-a lansat si prima carte. Se numeste "Sexting", titlul numelui fiind o combinatie intre sex si texting. Sexting este noul trend in conversatia despre sex si reprezinta trimiterea de mesaje si fotografii explicite cu tenta sexuala mai ales prin intermediul telefonului mobil.

Loredana a avut parte de o experienta inedita la Emisiunea “Vocea Romaniei”, unde a dat dovata de mare talent, ambitie si emotie, fiind cea mai tare provocare din viata ei. "Faptul ca esti pus sa alegi doar cu urechea si cu sufletul, fara sa ai niciun alt indiciu, reprezinta cea mai mare provocare a acestui show", a dezvaluit Loredana, singura prezenta feminina din echipa de la "Vocea Romaniei".

Dupa 13 ani de cand a lansat impreuna cu B.U.G Mafia piesa "Ridica-ma la cer", au reluat colaborarea si in present se bucura de marele succes al piesei "Fara Cuvinte".

Dupa ce a adus primul concert 3D in Romania, odata cu lansarea CD-ului ‘IubiLand”, castigand zeci de trofee si premii pentru “Cea mai buna artista”, “Cea mai buna voce” sau “Cel mai bun album”,  Loredana va sustine un super concert in Club BARLETTO, vineri, 27 ianuarie!!