Training de mixologie cu Angus Winchester

Locul desfasurarii: club Interbelic

Organizator: Barmania

Training de mixologie cu Angus Winchester

Renumitul trainer britanic, Angus Winchester vine la Barmania, pe 24 februarie, sa le vorbeasca barmanilor profesionisti intr-un curs special despre ultimele tendinte in mixologie - arta de preparare a cocktailurilor.
In 25 februarie, Angus se va intalni cu managerii de locatii pentru a afla noi tehnici de optimizare a managementului barului in cursul - "How to run my Bar?".
In clubul Interbelic sunt asteptati toti cei interesati de cresterea profesionalismului in bar, secrete ale mixologiei moleculare si retete de coctailuri inedite.



Rezerva-ti un loc pentru 24 sau 25 februarie la numerele de telefon 0757086680 sau 0757086686
Bogdan Nicolae, Panfil Mihai, Manageri Barmania

Despre BARMANIA ACTION

Barmania este o echipa de oameni pasionati de bartending, existenta de trei ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii profesionale de bar ce constă în cursuri profesionale pentru barmani, consultanţă pentru baruri şi cafenele, catering pentru evenimente si organizare “Cocktail team-buildings”. Ideea Barmania aparţine lui Mihai Panfil şi lui Bogdan Nicolae, doi barmani de renume cu numeroase competiţii naţionale şi internaţionale la activ şi o experienţă acumulată de 20 de ani în industria barului.

Barmania organizeaza lunar cursuri specializate adresate atat barmanilor incepatori, cat si celor cu experienta, care doresc sa isi dezvolte cunostintele, sa se specializeze si sa investeasca in imaginea lor.
De la cursurile complete de barmani, pana la cele specializate pe mixologie, flair, barista sau somelier, sesiunile de training se desfasoara in conditii optime pentru participanti, folosindu-se logistica necesara si mijloace specifice pentru asigurarea unui mediu propice de invatare. Cursantii vor avea la dispozitie o sala de studiu pentru asimilarea notiunilor teoretice si o sala de practica dotata cu statii individuale de lucru si echipament profesional.

Accentul este pus pe invatarea prin exercitiu, respectiv 60% din activitati sunt rezervate practicii. Astfel asimilarea cunostintelor este mai eficienta, asigurand un nivel superior de înţelegere si accentuand legătura dintre cunoştinţe şi experienţa personală.

\'Am creat Barmania pentru a reîmprospăta conceptul actual de bar si tot ceea ce implică el. Ne-am propus să contribuim la creșterea nivelului serviciilor pentru horeca, să promovăm și să dezvoltăm ideea de profesionalism în spatele barului și, totodată, să educăm barmanii prin programe de training și consultanță. Mergem pe ideea “nu servim băuturi, ci oameni\'\' - Mihai Panfil, barman profesionist.

Participare: Intrare libera