Recital actoricesc Horatiu Malaele

Timisoara - 7 octombrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

“Actor, adesea scenograf sau scenarist, el se impune ca un artist total, deconcertant, mereu imprevizibil într-un carusel ameţitor: lacrimă, tristeţe, surâs, burlesc, tristeţe, surâs, burlesc, fantezie, poetică. Este inconfundabil. Râzi până la leşin, zâmbeşti scrâşnit. E provocator. Te face să descoperi ceea ce nu ştii despre tine” (Cătălina Buzoianu)

Cine este el?

Restaurant Burgund şi 24 FUN Timişoara şi Arad prezintă luni, 12 octombrie 2009, ora 21:00 – recital actoricesc Horaţiu Mălăele.
Lasă tot şi vino să râzi, să începi cu bine săptămâna, să laşi zâmbetul să-şi intre în drepturi alături de o personalitate complexă, de excepţie, un spirit inventiv, pregătit oricând să te scoată din stresul cotidian.
Pregăteşte-te pentru o seară veselă, printre prieteni ai umorului de calitate, în compania unui actor plin de farmec, care a reuşit de-a lungul timpului să-şi joace personajele cu dăruire şi multă frumuseţe.
Descoperă cum poţi să petreci câteva ore într-un cadru relaxant, special, cum poţi să intri într-o lume bântuită de creaţie şi creativitate – lumea teatrului.

Aşadar, luni 12 octombrie ai cât mai multe motive să zâmbeşti! Aeriseşte-ţi agenda şi rezervă-ţi un loc la întâlnirea cu maestrul Horaţiu Mălăele de la Restaurant Burgund!

Despre Bazar Media Banat SRL

Restaurant Burgund devine din această toamnă restaurantul în care tot timpul se întâmplă ceva. Nu doar un mic dejun, prânz sau cină, ci şi un eveniment.
Îndrăzneala unui astfel de concept se va măsura începând din 9 octombrie; sub deviza “Dacă e vineri, e Burgund”. Astfel, evenimentul tău (zi de naştere, onomastică, logodnă, aniversare, etc) e pus la punct de către Burgund în fiecare zi de vineri – oferta cuprinde un meniu fix la 50 de lei, iar DJ-ul e din partea casei.
Îndrăzneala unui astfel de concept va continua cu câte o provocare artistică de bun gust – concerte, recitaluri actoriceşti, tot ce anume îţi doreşti pentru o perioadă în care momentul de relaxare e la mare căutare.
Valeriu Tuchilă
0723 – 159.311
0256-212.866

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bazar-media-banat-srl/recital-actoricesc-horatiu-malaele