Acum comunici mai usor in comunitatea oamenilor de afaceri KeyPeople

BUCURESTI - 1 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

KeyPeople, comunitatea selectiva de afaceri, 100% romaneasca, cu servicii a caror calitate este garantata de publicatia online economica DailyBusiness.ro, anunta noi functii utile pentru membrii sai.

Sunteti proprietar de business sau manager pe o pozitie in care deciziile dvs. sunt relevante pentru companie? In cazul in care nu sunteti inca membru, trebuie sa stiti ca inscriindu-va acum in comunitatea Key People veti avea acces imediat la variante multiple de comunicare cu oameni de afaceri importanti din Romania, precum si la informatii relevante pentru afacerea dvs., furnizate de echipa publicatiei DailyBusiness.ro.

Membrii Key People au acum posibilitatea sa isi construiasca propria retea de parteneri de afaceri, pentru a putea comunica mai usor cu ceilalti membri ai comunitatii. In plus, ei pot trimite mesaje private oricarui alt membru, acesta fiind un mod rapid de a pune intrebari, a cere feedback si de a crea ocazii de a face business impreuna. De asemenea, noul Forum este un loc de intalnire in care se pun pe tapet subiecte fierbinti din lumea de afaceri romaneasca.

DailyBusiness.ro este o publicatie online de afaceri realizata de jurnalisti profesionisti. KeyPeople este o platforma premium, selectiva, prin care oamenii de afaceri importanti din Romania fac business si comunica intre ei.

Despre Bazar Publishing

Conform datelor SATI, DailyBusiness.ro este al doilea site din Romania ca pondere a audientei premium (cititori cu venituri si educatie peste medie) – 42,6%.
DailyBusiness.ro
redactia@dailybusiness.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bazar-publishing/acum-comunici-mai-usor-in-comunitatea-oamenilor-de-afaceri-keypeople