OXYGENEO - tehnologie inovativa de infrumusetare - prima platforma smart-touch din cosmetica ce ofera oxigenare din interior

BUCURESTI - 15 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Live site

Salonul La Mignonne vă aduce un pachet de tehnologii dermato-cosmetice patentate de compania Pollogen (www.pollogen.com) din Israel - țară cunoscută pentru realizările sale deosebite în domeniul esteticii medicale. Compania Pollogen este prezentă în 60 de țări și oferă o linie completă de platforme de tratament faciale și corporale, non-invazive, pentru modelare și anti-îmbătrânire. Unul dintre cele mai interesante dispozitive produse de Pollogen se numește OXYGENEO- un concept revoluţionar care îmbină știința, tratamentele estetice tradiționale și cercetările balneoterapiei. OxyGeneo utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior și pentru a oferi o tonifiere unică și sofisticată. Sub sloganul - Așteaptă-te la inovații, Așteaptă-te la rezultate, Așteaptă-te la mai mult - OxyGeneo se dovedește a fi foarte eficient în tonifierea şi reîntinerirea pielii, prin realizarea a 3 acţiuni vitale în mod simultan: Curăţire şi exfoliere, Oxigenare naturală a pielii din interior, Infuzie de nutrienţi activi în epidermă.

Tratamentul este plăcut, durează doar 15 minute și este compatibil cu orice tip de piele. Rezultatele se văd încă după prima sesiune de tratament, se recomandă o serie de 4 ședințe cu o frecvență săptămânală. În urma sesiunilor de tratament, în mod vizibil culoarea pielii se uniformizează, ridurile fine sunt ameliorate în profunzime cu până la 71%, mărimea porilor este redusă, iar per total tenul este regenerat și ferm, cu un aspect mai neted şi mai luminos.

OXYGENEO TECHNOLOGY™, este inspirată de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale, cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele. Astfel tehnologia OxyGeneo declanșează o reacție în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi.

Cu ajutorul unui aplicator controlat, care folosește vibrații, elementul unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii. Reacţia produce un strat de micro bule de CO2 sub Capsugen, strat care optimizează  penetrarea ingredientelor active ale gelului în piele. În plus, textura specială a Capsugen cauzează o exfoliere uşoară şi superficială, permiţând astfel infuzia îmbunătăţită a ingredientelor specializate în piele. Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr, la care corpul răspunde astfel:

Trimite sânge bogat în O2  către zona respectivăCreşte fluxul capilarelor de sângeCreşte metabolismul celulelor pielii

Rezultatul?  Textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită iar per total tenul este mai neted, mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.

Dispozitivul OxyGeneo este operat printr-un computer tabletă ce dispune de o tehnologie avansată cu un ecran tactil prietenos cu utilizatorul şi un software de administrare a datelor de la clienţi care include un algoritm de diagnosticare a pielii. Platforma Smart Touch Skin Care include un sistem avansat de CRM (Customer Relations Management) care oferă programare automată a tratamentului, mesaje automate sau realizate la comandă şi diverse alte opţiuni pentru menţinerea relaţiei cu clienţii.  De asemenea dispune de o cameră cu rezoluţie mare care permite stocarea de fotografii „înainte şi după” tratament.

Valoarea adăugată a unui algoritm sofisticat de diagnosticare  a pielii conform specificaţiilor pielii clientului, permite optimizarea planului de tratament conform afecţiunilor de piele ale fiecărui individ. Aceste specificaţii ale pielii includ parametrii cum ar fi culoarea pielii, sensibilitatea pielii, tipul de piele (gras/ combinat/ normal/ uscat), gravitatea ridurilor, pigmentarea (inclusiv pete de soare sau cele cauzate de vârstă) şi altele. Dispozitivul selectează de asemenea unul dintre cele 2 geluri de tratament disponibile:

NeoRevive – pentru revitalizarea pielii, conține riboză, ulei de semințe de rodie, ulei de fructe, glicerină, vitamina C, acid hialuronic, retinol.

NeoBright – pentru iluminarea pielii, conține acid kojic, vitamina C, acid azelaic, retinol, ulei de fructe, acid hialuronic.

Ambele au o puternică acțiune anti-oxidantă, stimulează sinteza de colagen, tonifică, hidratează și energizează pielea.

Tratamentul cu OxyGeneo este mai mult decât un simplu tratament cosmetic de înfrumusețare. Eficiența acestei tehnologii a fost dovedită clinic prin teste și evaluări medicale. În cadrul unui studiu realizat pe 11 subiecţi sănătoşi, s-a măsurat fluxul de sânge şi nivelul de ţesut  CO2 şi O2 în diferite zone anatomice. S-au realizat măsurători înainte de tratament, imediat după şi la 15 minute după un tratament OxyGeneo cu durata de 10 minute. În plus, 14 subiecţi au urmat 6 sesiuni de tratament OxyGeneo. S-a realizat evaluarea fotografică a rezultatelor tratamentului utilizând fotografie digitală obişnuită pe lângă evaluarea imagistică 3D Primos, fotografierea microscopică Skin Vision Meter şi evaluarea Delfin a strălucirii pielii. Subiecţii au fost rugaţi să completeze un chestionar de satisfacţie cu privire la diversele efecte ale tratamentului.

REZULTATE: Măsurarea fluxului de sânge a arătat o creştere a nivelului de O2 transcutanat în cadrul zonei de tratament la 15 minute după un tratament cu OxyGeneo. Imaginile fotografice ale subiecţilor trataţi au arătat o îmbunătăţire ale diverselor trăsături ale pielii, cum ar fi, netezimea, aspectul porilor, luminozitatea şi reducerea liniilor fine. Imaginile 3D Primos au confirmat rezultate, arătând o reducere a adâncimii ridurilor de până la 102 microni. Evaluarea Delfin a strălucirii pielii a arătat că în 67% din cazuri gradul de strălucire a pielii a crescut considerabil. Imaginile microscopice Visio Meter au întărit şi mai mult dovada unei pieli mai netede şi cu mai puţin aspect de crustă.

După ultimul tratament, toţi subiecţii au observat o îmbunătăţire în netezimea pielii, rezultate imediate şi o ameliorare generală a modului cum se simte pielea. 67% din subiecţi au observat o descreştere a mărimii porilor. 58% au raportat o îmbunătăţire a pigmentării pielii şi 85% au observat o ameliorare a liniilor fine şi a ridurilor. Toţi subiecţii au s-au declarat satisfăcuţi cu privire la efectele  tratamentului în toate categoriile de evaluare.

Într-o epocă în care tratamentele de oxigenare a pielii cresc în popularitate, OxyGeneo are o abordare revoluționară și oferă un tratament unic și eficient care sporește oxigenarea naturală a corpului din interior într-o manieră non-invazivă.

"OxyGeneo este de departe cel mai bun tratament de exfoliere pe care l-am folosit vreodată. Combinarea procedurilor de oxigenare autentică, exfoliere și infuzie de acid hialuronic și alte ingrediente specifice oferă rezultate uimitoare!” spune proprietara unui salon de înfrumusețare din Toronto, Canada.

Un tratament cu OxyGeneo este  240 ron , iar un pachet de 4  sesiuni costa 800 ron.

Echipa La Mignonne vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanța necesară și va răspunde cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor dumneavoastră.

LA MIGNONNE

Adresă: Str. Romulus nr. 35, sector 3 București

Tel: 0213.323.4405

0722.450.598

0727.379.767

E-mail:  office@lamignonne.ro

Web: www.lamignonne.ro

Despre LA MIGNONNE

Salonul La Mignonne te asteapta intr-o zona a Bucurestiului care aminteste de stilul clasic parizian, pe str. Romulus nr. 35, sector 3, intre Foisorul de Foc si Piata Unirii.
Aici gasesti combinatia intre intimitate, atmosfera prietenoasa si calda si tehnicii ultramoderne de ingrijire faciala si corporala, produse sofisticate si servicii de cea mai inalta calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beauty-action/oxygeneo-tehnologie-inovativa-de-infrumusetare-prima-platforma-smart-touch-din-cosmetica-ce-ofera-oxigenare-din-interior