Beia Consult International anunta noutatile de la Dialogic Solution Day din Bucuresti, noutatile Siemens Enterprise Communications si Lancom

BUCURESTI - 28 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Beia Consult International – Siemens System Partner & Dialogic Regional Distributor – impreuna cu Dialogic Corporation au prezentat noutatile la Ziua Solutiilor Dialogic din Bucuresti, 10 Feb 2010, Hotel Capital Plaza, anunta noutatile Siemens Enterprise Communication si Lancom

Pe data de 10 Februarie a avut loc prezentarea ultimelor inovatii si solutii de la Dialogic printr-un eveniment special desfasurat la Capital Plaza Hotel din Bucuresti. Pe agenda conferintei au fost incluse urmatoarele:
-Dialogic Roadmap & Strategy
-Enterprise Applications Enabled by Dialogic
-Service Provider Applications Enabled by Dialogic
-Pioneering Mobile Video Applications
-Beia Consult, Your Local Dialogic Partner
Multumim pe aceasta cale tuturor participantilor si va invitam sa accesati noutati si prezentari pe site-ul Dialogic : www.dialogic.com
De asemenea este anuntata lansarea noului HiPath® 4000 conceput de Siemens Enterprise Communications pentru a reduce costurile si a simplifica adoptia sistemelor UC (comunicatii unificate).

Solutia de comunicatii unificate pune in evidenta integrarea dintre functiile existente precum si noi facilitati, oferind o promisiune de a ajuta investitiile durabile prin adaugarea de optiuni pentru sucursale mici.

Grupul Siemens Enterprise Communications a anuntat lansarea noului HiPath 4000, solutia sa pentru comunicatii unificate destinata companiilor de dimensiuni medii si mari. Noua lansare include suport pentru integrare video si OpenScape Xpressions®, o solutie UC completa, usor de implementat. Aceste functii sunt concepute pentru a oferi economii substantiale, ajutand la minimizarea nevoii de calatorii de afaceri si reducand costurile conferintelor, crescand, in acelasi timp, productivitatea si colaborarea online. Sustinand promisiunile companiei pentru extensibilitate OpenPath, HiPath 4000 implementeaza protocoale si standarde publice pentru integrare in medii cu suport IP sau TDM, oferind o trecere software catre UC, protejand si mai mult investitiile si micsorand TCO (costurile totale de achizitie si operare).
In climatul economic turbulent existent in ziua de astazi, intreprinderile trebuie sa profite cat mai mult de pe urma investitiilor in infrastructura de comunicatii, pregatindu-se pentru dezvoltari ulterioare. HiPath 4000 este conceput sa ofere companiilor cele mai multe variante de a profita de echipamentele existente, adoptand noile tehnologii in ritmul propriu. Conceput cu aplicatii de management intuitive, optiuni de mobilitate cordless dect si wireless wifi, variante UC si conectivitate IP, aceasta solutie poate oferi intreprinderilor solutii de comunicatii economice, integrate, sigure, performante, specializate pentru mediile de afaceri.

HiPath 4000 adauga de asemenea o noua aplicatie software numita HiPath 400 SoftGate, destinata administrarii implementarilor telefonice pe suport SIP si Cornet-IP, oferind comunicatii IP functionale dar mai economice in cadrul institutiilor, inclusiv in cele de dimensiuni mici. Sistemul include si o separare a semnalizarii de fluxul de voce propriu-zis, ajutand la economisirea latimii de banda si sporind securitatea comunicatiilor.
Alte caracteristici sunt:
Solutii software pentru birouri mici, ce ruleaza pe echipamente server standard
Operare pe sistem Linux cu administrare usoara si economica
Optiuni de terminale: utilizatori-IP (Cornet-IP si SIP)
Optiuni de conectivitate PSTN si trunchi SIP (SIP-Q si SIP nativ)

“HiPath 4000 este o solutie de comunicatii unificate stabila bazata pe standarde deschise ce este conceputa sa ofere intreprinderilor cele mai multe variante de a satisface cerintele firmei si de a adopta noi tehnologii de comunicatii” a declarat Eve Aretakis, Vice-Presedinte Executiv al departamentului de Management si Dezvoltare a Produselor din cadrul Siemens Enterprise Communications. “Firmele pot implementa acum tehnologii IP pe suport software in sucursale si UC in sediu pentru a beneficia de toate avantajele in ritmul propriu.”

Beia Consult International anunta de asemenea semnarea parteneriatului de distributie cu firma LANCOM Systems din Germania, unul din liderii mondiali producatori de solutii de comunicatii sigure pentru IMM si companii mari, autoritati publice si institutii. In portofoliul de solutii sunt incluse produse si software pentru retele wireless, retele mesh, VPN IP-based, Voice over IP precum si servicii de proiectare si suport.

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova
Intel® Communications Technology Provider
FMT - Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania
HUGHES broadband satellite networks and services
Tel / Fax : 0040-21-332.30.06
www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro

office@beia.ro