Beia Consult International anunta noutatile Dialogic in cadrul evenimentului Microsoft Unified Communications Launch

BUCURESTI - 18 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Firma Beia Consult International – Siemens System Partner si Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova anunta noutatile Dialogic la evenimentul Microsoft Unified Communications Launch care se desfasoara pe data de 24 octombrie 2007 la Hotel Mariott

Firma Beia Consult International participa ca expozant cu un stand de prezentare in cadrul evenimentului Microsoft Unified Communications Launch unde vor fi prezentate solutiile de comunicatii convergente Dialogic si va fi anuntata preluarea de catre Dialogic a firmei concurente Cantata.

Tehnologiile Microsoft si ale partenerilor folosesc puterea software-ului pentru a fluidiza comunicarea intre oameni si organizatii, indiferent de mediu, platforma, dispozitiv sau locul in care se afla.

Prezentarile sustinute in cadrul evenimentului vor fi de ordin tehnic si vor arata cum se integreaza solutia Microsoft de comunicare unificata in infrastructura existenta – Office Communications Server 2007, Office Communicator 2007 si Office Live Meeting in combinatie cu Exchange Server 2007 si diferite centrale telefonice sau call – centere.

Solutia Microsoft Unified Communications ofera o fundatie software pregatita pentru VoIP. Daca doriti sa reduceti costurile de comunicare si sa imbunatatiti productivitatea angajatilor, este momentul propice pentru decizia implementarii unui astfel de sistem unificat de comunicatii.


Printre noutatile anuntate este preluarea de catre Dialogic Corporation a firmei concurente Cantata prin achizitia firmelor EAS Group, Inc. Brooktrout, Excel Switching si SnowShore. Achizitia a fost o tranzactie de actiuni in cadrul careia fostii actionari din EAS sunt acum actionari minoritari in Dialogic.

Dialogic isi mareste astfel portofoliul de produse si clienti in domeniul tehnologiei de comunicatii prin achizitia EAS si a firmelor sale subsidiare, in special datorita portofoliului bogat de placi si software de telecomunicatii Cantata®.

Adaugarea produselor SnowShore® IP Media Server™, Excel Converged System Platform (“CSP”), Excel Multi-Services Platform (“MSP”) si Cantata Technology™ IMG 1010™ la portofoliul de produse Dialogic vor permite Dialogic sa se extinda in segmentul pietei de service provideri. Prin adaugarea familiei de produse Brooktrout® TR1000™, Brooktrout TR1034™, Brooktrout® TruFax® si Brooktrout® SR140™ se consolideaza pozitia de lider a firmei Dialogic in segmentul enterprise.

“Suntem foarte satisfacuti de aceasta achizitie,” a spus Nick Jensen, presedintele si CEO Dialogic. “Ne permite sa consolidam pozitia noastra de lider al acestui segment de piata si sa ne largim portofoliul de produse si servicii. Suntem increzatori ca vom integra aceasta afacere cu acelasi succes precum si cea de anul trecut cand am achizitionat afacerea media si signalling Intel Corporation. Clientii nostri pot fi siguri ca pe langa cresterea noastra semnificativa vom ramane o companie care ofera o usurinta in a face afaceri. De asemenea toti cei implicati in companie au siguranta ca vom continua sa construim Dialogic cu o viziune, focus si o executare excelenta a strategiei noastre.”

Noua linie de produse va fi adaugata gamei deja existente Dialogic care include tehnologie state of the art Dialogic® Host Media Processing software, Dialogic® signaling software si cea mai vasta selectie de placi pentru procesare media, componente semnalizare SS7 si media gateway robuste PBX IP.

“Odata discutiile incepute cu Dialogic am stiut ca va fi o sinergie excelenta in dezvoltarea produselor. Dialogic avea deja planificate produse precum IMG 1010 si platforme integrate de semnalizare si media gateway MSP. Prin aceasta achizitie Dialogic poate oferi aceste produse acum. De exemplu IMG1010 cu designul sau NEBS3 imbunatateste pozitia Dialogic in segmentul pietei carrier-grade, SnowShore IP Media Server combinat cu Dialogic® Multi Media Platform (MMP) ofera un varf de gama pe piata produselor IMS-ready,” a spus Tim Murray, Chief Operating Officer la Dialogic, fost CEO al Cantata Technology.

Dialogic Corporation este un lider in oferirea de platforme tip „open system” atat pentru piata Enterprise cat si Service Provideri. Platformele ofera comunicatii convergente permitand pentru service provideri, dezvoltatori si integratori de sistem oferirea de servicii, continut si aplicatii utilizand tehnologiile de procesare multimedia si semnalizare.

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens Qualified Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile isi desfasoara activitatea in domeniile: distributie, vanzari, instalari si consultanta.

BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova
Intel® Communications Technology Provider
Tel / Fax : 0040-21-332.30.06
www.beia.ro
office@beia.ro