Beia Consult la CallCenterExpo 2014 - Siemens Unify, Gigaset, Snom, Media5, LANCOM, Dialogic, InVision, Voxtron, FMT Rutenbeck, 3DS Exalead, JPL Adcon

BUCURESTI - 1 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor a participat la Call Center and Customer Care Conference & Expo 2014 si anunta noutatile de la Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Snom VoIP, Media5 Mediatrix, Lancom Systems, Dialogic, Invision WFM, Voxtron Communications Center, FMT Rutenbeck Networking, Dassault Systemes 3DS.com/Exalead, Dasan JPL Headsets si Adcon Telemetry.

Siemens Unify anunta noua solutie OpenScape Contact Center Suite pentru unificarea tuturor mediilor de comunicatii precum telefon, email, chat social media. Aceasta solutie poate fi oferita de sine statatoare (on premise), in cloud, sau ca implementare hibrida, pentru a deservi interactiuni de tip multi-canal inbound ACD, IVR/Voice Portal, Outbound, Workforce Optimization (WFO), Social Media, si Customer Collaboration, imbunatatind eficienta si eficacitatea operatiunilor de tip contact center.

Totodata, este lansat un tutorial cu titlul ”Sapte tendinte in contact-centere ce nu pot fi ignorate” atat sub forma de document cat si videoclip YouTube. In plus, sunt prezentate studii de caz pentru comunicatii unificate in domeniul universitar si pentru sisteme de tip asistenta decizionala OpenScape Xpert in domeniul medical.

 

Gigaset lanseaza noul telefon din gama profesionala R630H PRO si inovativul telefon SIP Gigaset Maxwell10 cu touchscreen de 10.1”. Pentru firme cu pana la 20 de utilizatori SIP, FXS sau cordless DECT este lansata noua centrala telefonica Gigaset Hybrid120 ce permite conectarea a 12 linii externe ISDN, FXO sau SIP.

 

Snom Technology AG anunta ca nici unul dintre telefoanele sale SIP nu sunt afectate de vulnerabilitatea Open SSL ”Heartbleed” si demonstreaza cat de usoara este gestionarea telefoanelor Snom UC prin intermediul Microsoft Lync Server sau a platformelor de comunicatii unificate UC Hosted sau Cloud.

 

Media5 Corporation, un important furnizor de solutii de comunicatii IP multimedia, anunta noile solutii pentru servicii ”Rich Communication” compatibile cu terminale de tip smartphone, tablete si PC-uri.

 

LANCOM Systems, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retea si wireless din UE, lanseaza pe piata noile solutii: Lancom GS-2352P – switch cu 52 de porturi Gigabit PoE si management compatibil IPv6; Lancom 1781EW+ - ruter profesional cu functii avansate VPN, conexiune Gigabit WAN si dual band WLAN; Lancom L-452agn si L-460agn – noile pachete dual wireless; Lancom L-151gn – noul model de acess point WLAN premium entry-level.

De asemenea, producatorul anunta ca nu sunt brese de securitate de tipul ”Heartbleed” si prezinta vizita cancelarului german preocupata de securitatea retelelor de comunicatii. In plus, este prezentat un studiu de caz ”Hotspot 2.0 – conectarea la retele WLAN la fel de simple ca la retele celulare GSM” pentru infrastructura de retea cu si fara fir securizata pentru hoteluri, ce permite separarea stricta intre comunicatiile angajatilor si cele ale clientilor retelelor WLAN, fiind compatibila cu aplicatii de tip Property Management Systems (PMS) sau Building Management Systems (BMS).

 

Dialogic, The Network Fuel, lanseaza noile solutii de Media Gateway I-Gate Pro, Media Gateway EDGE si BorderNet Diameter Helix Signaling Controller pentru aplicatii de tip TDM-NGN-IMS. Totodata, Dialogic are placerea de a prezenta rezultatele studiului sau de impact referitor la utilizarea WebRTC de catre furnizorii de servicii si dezvoltatorii de aplicatii pentru a evalua impactul WebRTC asupra modelelor lor de afaceri.

 

InVision prezinta noile solutii de tip WorkForce Management: injixo Forecast, care permite crearea automata de previziuni exacte ale volumelor de munca, și injixo Me, noul portal pentru agenti mobili. De asemenea, este anuntat seminarul gratuit online ”Forecasting Masterclass”. Invision a primit premiul CallCenter Helper Top 10 Contact Centre Technology pentru solutia sa Injixo WFM in cloud de tip Software-as-a-Service (SaaS).

 

Partenerul Voxtron GmbH ne tine la curent cu evenimentul Voxtron User Conference, unde se vor prezenta noile solutii Cloud  Voxtron365 ce include Social Media si E-Mail-Response-Management-System (ERMS).

 

FMT Rutenbeck Networking, lider in Germania in domeniul echipamentelor pasive de retea, anunta participarea la targul ”Light & Building” din Frankfurt si reduceri de 10% pentru produsele aflate in promotia de lichidare de stoc.

 

Dassault Systemes, liderul mondial in software de proiectare 3D, anunta achizitionarea Accelrys, unul dintre cei mai importanti furnizori de software de management al ciclului de viata in domeniul inovatiei stiintifice pentru chimie, biologie si materiale. De asemenea, sunt lansate noile seminare online Exalead OnePart cu titlul ”Reveal, Reuse, Reduce” in care sunt prezentate avantajele si modalitatile de reutilizare a componentelor 3D.

 

DASAN JPL Headsets promoveaza noile modele de casti DW-775 (model wireless DECT fara fir), DH-031T si DH-029BU prin oferirea de discount-uri speciale.

 

Firma specializata in sisteme de telemonitorizare ADCON Telemetry anunta noul RTU A755 addSDI v2 si noua versiune de software addVANTAGE Pro 6.4 cu noi unelte pentru administatorii de sistem, o librarie de sabloane predefinite pentru diferite aplicatii de telemetrie (masurare umiditate in sol, calitate apa, nivel apa, avertizare inundatii, etc.), automatizarea configurarii RTU (Remote Terminal Unit), noi extensii pentru exportarea datelor si un panou de bord pentru monitorizarea componentelor sistemului.

 

Beia Consult Internațional a participat la targurile IMM Forum, AMBIENT EXPO precum si la cea de-a III-a editie a evenimentului POLIFEST, organizat de Universitatea “Politehnica” din Bucuresti. Evenimentul a vizat, pe lângă prezentarea ofertei educationale a universitatii, colaborarea dintre mediul academic si cel socio-economic prin companiile angajatoare in domeniul ingineriei. Beia Consult International a prezentat oferte de angajare, proiecte si programe de internship pregatite pentru studenti, precum si o gama larga de solutii si servicii pe care le ofera in domeniul telecomunicatiilor: recunoastere de voce, telefonie VoIP, voice mail/IVR, CRM, aplicatii Text-to-speech si Speech-to-text, aplicatii software pentru cautare avansata in volume mari de date (big data), sisteme help desk, sisteme si servicii PBX.

 

Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.dect.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta IT&C si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Rhode&Schwarz Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

 

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

- SIEMENS SYSTEM PARTNER -

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  - www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.George SUCIU Jr.IT Corporate Solutions ManagerBEIA CONSULT INTERNATIONAL- SIEMENS SYSTEM PARTNER -Dialogic® Regional Distributor Romania & MoldovaIntel® Communications Technology ProviderFMT - Rutenbeck Networking Data Products Distributor RomaniaHUGHES broadband satellite networks and services