Beia Consult participă la Goodwine 2017!

BUCURESTI - 3 aprilie 2017

Comunicat tip General in IT&C

BEIA a pregătit pentru cei pasionați de viticultura o soluție inovativă în agricultura de precizie in cadrul Goodwine 2017, 31 martie - 2 aprilie, Romexpo, pavilioanele C4-C5, standul 35. Cu ajutorul experienței sale în domeniul telemetriei, Beia aduce în atenția producătorilor agricoli o soluție ce permite observarea și măsurarea parametrilor ecologici cu ajutorul stației de telemetrie Adcon .

Beia Consult participă la Goodwine 2017!
 Încă de la prima ediție, desfășurată în urmă cu 7 ani, GOODWINE și-a propus să realizeze un eveniment profesionist care să  rivalizeze cu marile târguri internaționale de profil. 

ProaActive Business Communication

Ediția de anul acesta deja s-a anunțat ca fiind una specială. Mizând pe interesul publicului, dar și al participanților, organizatorii GoodWine au stabilit deja strategia celei de-a 19-a ediții, care va avea loc în 31 Martie – 2 Aprilie.

BEIA a pregătit pentru cei pasionați de viticultura o soluție inovativă în agricultura de precizie. Cu ajutorul experienței sale în domeniul telemetriei, BEIA aduce în atenția producătorilor agricoli o soluție ce permite observarea și măsurarea parametrilor ecologici cu ajutorul stației de telemetrie Adcon Telemetry / OTT Hydromet si Lufft .

Oferta speciala: abonament gratuit 1 an (Pelucrare, prezentare si stocare a datelor meteo pe serverul BEIA, cu transmisie de la RTU la server prin GSM-GPRS) 

Costul de abonament mentionat acopera: Comunicatia prin GPRS intre statie si serverul BEIA, asigurata de operatorul de telefonie mobilă; Prelucrarea datelor pe serverul BEIA si punerea lor la dispozitia utilizatorilor oriunde si oricand pe Internet; Teleconsilierea bazata pe faptul ca specialistii BEIA au acces la informatia primita de uilizatori; Supravegherea starii de functionare a statiei meteo

Mai multe detalii pot fi regăsite pe site-ul http://www.beia-telemetrie.ro

Așa că dragi vizitatori vă așteptăm la standul BEIA în incinta Romexpo, pavilioanele C4-C5, standul 35.

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

Taguri: adconbeiatelemetriestatie meteolufft