BELRAO GROUP

Galerie video BELRAO GROUP

• 404 Not Found

Noemi Au Pair USA prin BRG work - BELRAO GROUP

Programul este dedicat tinerelor cu varsta pana in 26 de ani care doresc sa experimenteze viata de familie in stil American. Au Pair-ul trebuie sa asigure pana la 45 de ore pe saptamana pentru ingrijirea copiilor, maxim 10 ore pe zi, maxim 5 zile jumate pe saptamana. Raspunderile Au Pair-ului sunt concentrate in jurul copiilor: http://www.brgwork.ro/cat.php?pid=4&id=21 http://www.youtube.com/brgworktravelenjoy#p/c/71A1AB59E5F6E1C3/0/qi6apqHL92U

Incarcat de BELRAO GROUP, la 12.05.2011

• Au Pair USA candidates prin BRG work - BELRAO GROUP

Programul este dedicat tinerelor cu varsta pana in 26 de ani care doresc sa experimenteze viata de familie in stil American. Au Pair-ul trebuie sa asigure pana la 45 de ore pe saptamana pentru ingrijirea copiilor, maxim 10 ore pe zi, maxim 5 zile jumate pe saptamana. Raspunderile Au Pair-ului sunt concentrate in jurul copiilor: http://www.brgwork.ro/cat.php?pid=4&id=21 Link video pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=AlA5oeNCFoY Am pus impreuna cateva colaje de la conferinta pentru au pair si de la intalnirea cu fetele noastre in New York

Incarcat de BELRAO GROUP, la 12.05.2011