Club Kristal prezinta KRISTAL Night Out cu SOLOMUN la Arenele Romane din Bucuresti – vineri 28 iunie 2013

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Kristal Club , votat numarul 1 la Nights.ro Awards timp de 6 ani la rand, aduce un alt Number 1 in muzica electronica : ‘king’ SOLOMUN pentru prima oara in decursul anului 2013 in Romania. Pe data de 28 iunie, Kristal iese la aer liber la ARENELE ROMANE din Bucuresti.

DJ-ul si producatorul anului 2012 si liderul label-ului Diynamic Music, SOLOMUN va fi in pupitru in compania celor de la CLIMBERS [Culprit], MIHAI POPOVICIU [Highgrade], MAHONY [Cyclic] si NUSHA .

poster eveniment

poster eveniment

O petrecere nonconformista in cadrul careia ne reintalnim cu KING SOLOMUN, proaspat desemnat  rezident al Pacha Ibiza in 2013 cu al sau concept ‘SOLOMUN+1’ si  poate cel mai premiat artist al anului 2012: 'Cel mai bun producator al anului’- in cadrul Ibiza DJ Awards, 'Cel mai bun DJ din 2012' conform respectatei publicatii britanice Mixmag Magazine, ‘Cel mai bun DJ international’ in cadrul Cool Awards din Brazilia si autorul celui mai bun concept de petreceri din Ibiza, ‘Diynamic Neon Nights’ la Sankeys. EVENT FB: https://www.facebook.com/events/122951147910522

BILETE IN AVANS:  32 LEI - se pot achizitiona prin reteaua www.myticket.ro ; accesul cu aceste bilete in locatie se poate face la orice ora. BILETE LA INTRARE: 30 lei pana la ora 00:00 40 lei dupa ora 00:00 REZERVARI MESE zona VIP: 0722 795 184

SOLOMUN  [ diynamic owner ]    Este cel mai hot producator al momentului. Are un sound insuportabil de ‘addictive’ si un sarm aparte resimtit in fiecare din cele peste o suta de productii scoase in anii ce au trecut. Este un vizionar al naibii de consecvent si un tandru psiholog al beat-urilor.  Un dj si producator care dicteaza tendinte. Track-urile sale precum ‘something we all adore’, ‘kackvogel’,  remix-ul pentru  ‘Around’[ Noir&Haze] sunt deja clasice ‘mood lifters’ pentru multi dintre noi. Un artist genial, Solomun se identifica cu ascensiunea si transformarea totala a deja consacratului label german Diynamic fiind cel care a descoperit si a propulsat prin agentia sa tineri producatori  precum David August, Karmon, NTFO. In vara lui 2012 puncteaza la capitolul imagine cu unul dintre cele mai bune concepte ale sezonului in Ibiza: Diynamic Neon Nights - showcase desfasurat saptamanal in celebra locatie Sankeys. Pleaca din insula cu titlul de 'cel mai bun producator al anului' si termina 2012 en-fanfare, fiind desemnat 'cel mai bun dj al anului' de catre revista britanica Mixmag Magazine.

CLIMBERS [Culprit]  este duo-ul Mexican format din Jay Blakk si Kiko Deal, care desi sunt un parteneriat proaspat, au facut deja valuri in scena muzicala mondiala, aducand o abordare fresh muzicii house .

Albumul lor de debut pentru Culprit: ‘Law Of Attraction’, cat si remix-urile lor pentru label-uri ca: Lower East, Noir Music 2 si Electronique si-au gasit deja locul in case-urile unora dintre cei mai in voga artisti dance ai momentului, inclusiv: Art Department, James Teej, My Favorite Robot Tanner Ross, Miguel Campbell, Catz n Dogz, Death on the Balcony si Richy Ahmed. Single-ul ‘All Right’ de pe albumul Culprit si-a facut deja aparitia si in faimosul show de la BBC Radio a lui Pete Tong. Desi vin din zone muzicale diferite, Blakk si Deal sunt prieteni inca din liceu si ne bucuram ca s-au decis in sfarsit sa-si uneasca eforturile. Sub numele Climbers si-au dezvoltat rapid un sunet aparte, bazat pe percutiile house clasice, un bass electronic empatic, linii vocale old-school, si sintetizari care par sa atinga mereu butoanele potrivite. Jay Blakk este si co-fondatorul MEXA Records, alaturi de Louie Fresco.

 

LINE-up COMPLET:

SOLOMUN [Diynamic]

facebook.com/SolomunMusic

soundcloud.com/solomun

diynamic.com

❆❆❆

CLIMBERS [Culprit]

facebook.com/pages/Climbers/232752176773142

soundcloud.com/climbers

❆❆❆

MIHAI POPOVICIU [Highgrade]

❆❆❆

MAHONY [Cyclic]

facebook.com/mahonydj

❆❆❆

NUSHA

facebook.com/Nusha.Dj

► Pentru acreditari de presa va rugam contactati: alexandra@clubkristal.ro ► Pentru parteneriate media si sponsorizari: alexandra@clubkristal.ro

✆ TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal www.clubkristal.ro

Despre Group Kristal

Grupul Kristal include urmatoarele locatii: Kristal Club, Berarie Gambrinus, Beraria Maxx, Club Maxx, Pizza Maxx.