Natassa Theodoridou a ajuns in Romania!

Mamaia - 19 iulie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Cunoscuta cantareata de origine greaca, Natassa Theodoridou, a aterizat in urma cu cateva ore in tara. Artista se pregateste sa sustina sambata aceasta primul concert din seria Bouzoukia Nights in Yamas Live Club Mamaia.

Natassa Theodoridou

Natassa le-a pregatit tuturor fanilor sai un spectacol grecesc autentic alaturi de o suita de instrumentisti si dansatori a caror menire este sa aduca la malul marii traditiile si obiceiurile grecesti. Pana la startul petrecerii, insa, artista se bucura de priveliste, aceasta fiind prima sa vizita in Romania.

In ceea ce priveste cerintele artistei, Natassa a intocmit pentru organizatori o lista de produse care nu ar trebui sa lipseasca din cabina ei. Printre cerintele acesteia nu se numara ouzo, cum ne-am fi asteptat de la o grecoaica, ci…vodka! Natassa s-a exprimat foarte clar in fata organizatorilor carora le-a impus ca in fiecare cabina, inclusiv in cea a dansatorilor, sa fie cate o sticla rece de vodka. Chiar si asa, cerintele cantaretei nu sunt deloc pretentioase, pe langa alcool Natassa mentionand lucruri marunte ca fructele, semintele si apa.

Concertul Natassei Theodoridou este programat pentru ora 23:00 in Yamas Live Club si promite un spectacol live de exceptie. Printre cei care vor fi prezenti la concert se numara si Corina Martin, presedinta Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

Natassa Theodoridou este cea care da startul seriei petrecerilor Bouzoukia, petreceri cu tematica greceasca care vor marca fiecare sfarsit de saptamana pe litoral, in statiunea Mamaia.

Numele grele ale muzicii grecesti care vor continua seria petrecerilor sunt - Nikos Vertis ( 27 iulie), Despina Vandi ( 3 august), Thanos Petrelis si Elli Kokkinou ( 10 august) si Panos Kiamos ( 16 august).

Biletele pot fi achizitionate din Yamas Live Club (Mamaia) sau din retelele MyTicket.ro si Biletoo.ro. Pentru informatii sau rezervari sunati la: 0722.795.184 sau 0722.505.404.

Despre Group Kristal

Grupul Kristal include urmatoarele locatii: Kristal Club, Berarie Gambrinus, Beraria Maxx, Club Maxx, Pizza Maxx.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beraria-gambrinus/natassa-theodoridou-a-ajuns-in-romania