BEST Film Festival

Locul desfasurarii: Centrul Cultural Reduta

Organizator: BEST Brasov

BEST Film Festival este un festival-concurs de film de scurt metraj, deschis pentru aplicare atat studentilor si absolventilor (maxim doi ani de la absolvire), cat si liceenilor.
Aflat la a doua editie, BEST Film Festival isi propune sa promoveze tinerele talente romanesti din domeniul cinematografiei prin punerea la dispozitie a doua categorii de inscriere: film de scurt metraj si film realizat cu telefonul mobil, nefiind impusa nici o tematica. Prin acestea se depasesc barierele restrictionarii tehnice si se incurajeaza realizarea unor creatii artistice, originale.
Festivalul cuprinde 2 categorii principale:
I. Sectiunea de Film de scurt metraj /animatie - maxim 30`.Se admit orice tehnici de filmare, procedee artistice si efecte.
II. Sectiunea de Film facut cu telefonul mobil sau aparatul foto - maxim 5`.
Nu se impune o tematica a filmelor.
Participantii vor inscrie lucrarile in preselectia concursului (maxim 2 pentru sectiunea I si/sau maxim 3 pentru sectiunea II) pana pe data de 15 Martie.
Festivalul se va desfasura la Centrul Cultural Reduta din Brasov,intre 18 si 21 Martie.
Pentru informatii suplimentare se poate accesa site-ul:
www.BESTbrasov.ro/filmfestival

Daniel Urda
Mobil: 0741 040 655

Despre BEST BRASOV

BEST Braşov, grup local al organizaţiei studenţeşti internaţionale BEST, este catalogatã drept cea mai activã asociaţie studenţeascã a Universitaţii Transilvania Braşov, numărând aproximativ 50 de membri activi. BEST a luat fiinţã ca răspuns la nevoia de a promova comunicarea, schimbul cultural şi experienţa între studenţii din domeniul tehnic din Europa şi reprezintă şansa studenţilor europeni de educaţie complementarã sistemului de învãtãmânt naţional.

Participare: Intrare libera