360 Career Event

Locul desfasurarii: Aristocats Bistro, http://bestbucuresti.ro/360

Organizator: BEST Bucuresti

360 Career Event

360° Career Event se întoarce între 8 şi 12 aprilie 2013 cu 6 workshopuri, 7 vizite la companie, 11 prezentări de companie, 2 prezentări de tehnologii noi şi 11 companii prezente la Employers’ Lounge, activităţi care au ca scop informarea şi instruirea studenţilor pentru a-i pregăti în formarea unei cariere de succes! Organizat de asociaţia studenţească BEST Bucureşti, cu sprijinul Universităţii POLITEHNICA Bucureşti, evenimentul le oferă studenţilor oportunitatea de a participa la multiple activităţi orientate pe consolidarea viitorului lor profesional.

360° Career Event îşi deschide porţile luni, 8 aprilie 2013, cu o conferinţă în cadrul căreia

oameni de succes din sfera universitară şi cea corporativă vor dezbate, alături de reprezentanţi ai organizaţiilor studenţeşti, propriile viziuni asupra primilor pași în carieră.

Între 9 şi 12 aprilie, studenţii sunt aşteptaţi la Aristocats Bistro, unde vor putea participa la prezentări de companie şi workshop-uri care le vor oferi o viziune actualizată asupra iniţierii unei cariere în domeniul dorit. Astfel, tinerii vor putea să afle ultimele noutăţi din mediul profesional şi vor putea să aibă contact direct cu reprezentanții companiilor participante Amadeus, Assa Abloy, BRD, Bricsys, CCOC,Coca Cola, Endava, European Patent Office, GHF, Hilti, HP, KPMG, Microsoft, Misys, Saint-Gobain, Schneider Electric, Schlumberger, Tenaris, TotalSoft, Ubisoft. Vineri, 12 aprilie, reprezentanţii companiilor îi aşteaptă pe studenţi pentru o interacţiune directă şi deschisă în cadrul Employers’ Lounge. Pe lângă activităţile desfăşurate la locaţia mai sus menţionată, studenţii vor avea posibilitatea să experimenteze direct felul în care se lucrează într-un anumit departament prin vizitele la sediile companiilor.

Integrată în evenimentul de carieră, conferinţa “Your career from 0 to 360 !” ce va avea loc pe data de 8 aprilie, în amfiteatrul AN10 din Univesitatea POLITEHNICA București, aduce în faţa studenţilor speakeri care își vor prezenta ideile și provocarile întalnite în drumul catre cariera visată.

Pentru a participa la 360° Career Event studenţii sunt invitaţi să viziteze site-ul www.bestbucuresti.ro/360 şi să se înscrie pentru participarea la una sau mai multe dintre activităţi.

BEST este o organizaţie studenţească non-profit şi non-guvernamentală, prezentă în 32 de ţări din Europa, care oferă studenţilor, prin varii evenimente, posibilitatea de a învăţa şi de a se dezvolta. Grupul local BEST din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti este format din 40 membri activi, şi a organizat în cei 18 ani de existenţă: 8 schimburi culturale, 25 cursuri academice, 13 competiţii inginereşti şi 17 evenimente de carieră pentru studenţi.

Despre BEST BUCURESTI

BEST —Board of European Students of Technology— este o organizaţie studenţească non-profit ce reuneşte studenţi ai universităţilor cu profil tehnic din 32 de ţări europene. Cele trei direcții BEST sunt: educaţie complementară, suport în carieră şi facilitarea comunicării între companii și universitate.

Confirmare pana la data: 8 aprilie 2013

Participare: Intrare libera