Calculatoare ieftine performante| calculator pentru gaming, editare foto video | Este timpul schimbarii

BUCURESTI - 15 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

Calculatoare ieftine performante, acum este momentul. Plata in rate lunare fara dobanda. Configureaza singur calculatorul dorit la cel mai bun pret. Plus alte bonusuri la alegerea unui calculator . Primesti garantie, livrare gratuita, mouse si tastatura gratuit.

calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret

Calculatoare ieftine performante, noi sau refurbished si chiar second hand. Imprimante la cel mai bun pret de pe piata. Laptopuri din toate generatiile. Deasemenea, Rack-uri, componente pentru laptopuri, calculatoare, imprimante si scanere

pretexpert

Calculatoare ieftine performante  la cel mai bun pret de pe piata. Probabil cunosti ca, un calculator performant fie desktop sau all in one, costa mult. Dar te-ai gandit ca ai optiunea de achizitionare mai ieftina alegand varianta corecta a unui calculator performant?

Daca apelezi la www.pretexpert.ro cu siguranta te poti lipii de un calculator ieftin performant la cel mai bun pret in piata. Si mai mult, livrarea pana la tine acasa este absolut gratuita.

Cum poti alege cel mai bun calculator performant?

Fiecare calculator are in descriere, exact componentele de care dispune. Si aici discutam despre chipset, memorie ram, ssd, sistem operare, etc...Insa

Daca alegi pretexpert ca furnizor de calculatoare, acum ai ocazia sa iti configurezi singur calculatorul, astfel incat sa profiti de cel mai performant calculator.

Poti opta pentru un tip de procesor puternic, de exemplu un Intel I7 LA CARE, sa adaugi fractii de memorie ram,  sa shimbi sistemul de operare, etc..

Care este diferenta dintre un magazin fizic si pret expert magazin online

Daca la magazin mergi si cumperi un calculator gata configurat, la pret expert alegerea iti apartine.

Daca nu ai suficiente cunostinte despre ce inseamna calculatoare performante, atunci poti apela la noi pentru configurare.

Tot ce trebuie sa faci, este sa stii exact pentru ce anume iti doresti sa schimbi calculatorul, sau sa achizitionezi unul noul. Care sunt sau mai bine spus, care urmeaza a fi atributiile calculatorului performant pe care il doresti.

Daca il vrei pentru jocuri e una. Dar daca il vrei pentru navigare pe internet, atunci trebuie sa stii ca sunt diferente majore intre aceste calculatoare.

Ceea ce se potriveste pentru navigarea pe internet, citirea unor email-uri sau facebook, nu se potriveste pentru editare foto, video, grafica sau gaming

Calculatoare ieftine performante plus Extra Bonus

Indiferent de pretul pe care esti dispus sa-l oferi in alegerea unor calculatoare ieftine performante, trebuie sa stii ca de la noi mai primesti si un extra bonus.

1. Livrarea calculatorului este absolut gratuita, indiferent de zona tarii in care locuiesti

2. In limita stocului disponibil, primesti gratuit mouse si tastatura pentru calculatorul ales.

3. Licenta windows este gratuita indiferent de tipul sistemului de operare instalat pe calculator

4. Toate calculatoarele au garantie de minim 1 an, pana la 3 ani incluse in pret. La alegere, poti opta pentru garantie estinsa pana la 5 ani

5. Si bineinteles, exista posibilitatea de retur a calculatoarelor.

Calculatoare ieftine performante - Cu plata in rate

Renunta  la ideea ca nu ai bani pentru un calculator. De ce?

Pentru ca acum, apeland la pretexpert.ro poti achizitiona calculatoare ieftine performante cu plata in rate fara dobanda. Exact!

Pe magazinul nostru online, poti cumpara orice produs in rate lunare ( pana la 12 rate ) fara sa platesti dobanda la bani.

Pretexpert, si-a luat angajamentul fata de Bancile colaboratoare pentru platirea ratelor clientului. Mai simplu: Tu cumperi si noi platim dobanda.

Ce produse poti achizitiona de pe www.pretexpert.ro

Pretexpert este un furnizor de produse IT, integrat in Romania, cu peste 15 ani de experienta in produse IT. Poti acizitiona cu succes urmatoarele produse:

Calculatoare ieftine performante, noi sau refurbished sau second hand. Laptopuri din toate generatiile, cu diferite tipuri de procesoare, sisteme de operare si memorie ram la agere. Scannere si imprimante si componente IT. Dispunem de licente gratuite la toate sistemele de operare.

Daca vrei sa cunosti mai multe despre produsele noastre, te invit sa vizitezi magazinul online pretexpert catalog.

Si probabil ca acum este si momentul schimbarii. In perioada aceasta, avem multe oferte disponibile.

Prinde momentul si alege acum dintr-o gama variata de calculatoare ieftine performante la cel mai bun.

Despre Amira Management Global

Pretexpert Catalog Magazin cu cele mai bune oferte de pret pe gama IT. Pretexpert este furnizor de produse IT ce iti ofera o gama larga de produse noi, second hand si refurbished. Apeleaza cu incredere si poti cumpara produse profesionale IT la cele mai mici preturi echivalente preturilor de import.

Taguri: calculator
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/best-radopet/calculatoare-ieftine-performante-calculator-pentru-gaming-editare-foto-video-este-timpul-schimbarii