Scaune auto pentru copii

Arad - 12 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Logistica/Transport, Retail

Daca sunteti parinti , cel mai important lucru pentru copilul dumneavoastra atunci cand va deplasati cu masina este scaunul auto pentru copil. Acesta este menit sa ofere comfortul necesar in timpul deplasarii cat si protectie copilului dumneavoastra in cazul unuei situatii de risc .

scaun auto copil

scaun auto copil

Pentru siguranta copilului dumneavoastra in cadrul magazinului online de piese si accesorii auto www.bestautovest.ro gasiti acum o gama variata de scaune auto pentru copii.

In categoria de scaune auto pentru copii veti gasi scaunul potrivit pentru copilul dumneavoastra , fie ca doriti varianta pentru nou nascuti sau variante pentru copilul dumneavoastra de pana la 12 ani .


Best auto vest magazin online de piese si accesorii auto ofera si variante flexibile pentru copii , ce se pot modifica o data cu crestere acestora . Scaune auto pentru copii cu o greutate de pana la 18 kg. Astfel ca nu veti fi nevoiti sa cumparati doua scaune in  perioada de pana la 1 an .

Varianta flexibila vine si pentru copii cu o greutate de 9 pana la 36 kg , scaune ce se pot modifica in timp in functie pentru a oferi protectie maxima copilului dumneavoastra . 

 

Ofertele magazinului online www.bestautovest.ro sunt la preturi accesibile si cu o calitate garantata de producator. Astfel ca nu doar faceti alegerea cea mai buna pentru copilul dumneavoastra cat si economisiti pentru acesta .

Despre Bestautovest

Bestautovest.ro va ofera o gama variata de piese si accesorii auto la cele mai mici preturi de pe piata online si offline.In cei peste 10 ani de activitate a evoluat treptat fiind in prezent importator direct la un mare numar de producatori renumiti la nivel mondial in domeniul auto . Preturile accesibile , gama variata de produse aflate in stoc , posibilitatea de returnare produselor sunt doar cateva din avatajele de care se bucura numarul mare de clienti.