Turismul online se mută în mare viteză pe www.bibi.ro

Ploiesti - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Turism

Agenţia de turism BIBI Touring a lansat noul site - www.bibi.ro – un sistem inteligent şi prietenos pentru rezervarea rapidă a programelor de vacanţă şi a biletelor de avion.

Turismul online se mută în mare viteză pe www.bibi.ro
 Am lansat acest nou sistem on-line prin www.bibi.ro motivaţi de dorinţa utilizatorilor de a-şi personaliza pachetul turistic 

Adrian Voican

Ultra-modern, intuitiv şi rapid, noul sistem de rezervare www.bibi.ro este rezultatul a doi ani de muncă asiduă a specialiştilor BIBI Touring din domeniile turism, marketing şi IT.

Am lansat acest nou sistem on-line prin www.bibi.ro motivaţi de dorinţa utilizatorilor de a-şi personaliza pachetul turistic. Sute de mii de variante de cazare şi transport, combinate instant, livrate cu o precizie şi rapiditate care n-au fost disponibile până astăzi, stau la dispoziţia turiştilor care vor să-şi alcătuiască singuri, în condiţii de siguranţă absolută pachetul turistic, potrivit aspiraţiilor, personalităţii şi bugetelor individuale.

Secretul prin care în sfârşit, aceste criterii devin posibile pentru turiştii care-şi alcătuiesc singuri vacantele, provine din interconectarea dinamică, în timp real, cu zeci de sisteme de rezervări hoteliere, de bilete de avion şi autocar, cu furnizori de pachete turistice, asigurări şi rent-a-car. Se elimină astfel, introducerea manuală a ofertelor pe site, care până acum era extrem de limitată, deoarece nu se putea urmări viteza cu care ofertele se modifică, expiră sau se reînnoiesc în fiecare clipă în toate colţurile lumii.

Gata cu timpul foarte mare alocat unei rezervări, cu ofertele limitate numeric şi simpliste, cu lipsa de actualitate a ofertelor! Atunci când sistemul confirmă rezervarea, ai instantaneu siguranţa locului şi certitudinea primirii tuturor serviciilor plătite. 

Sistemul www.bibi.ro include oferte de cazare, bilete de avion, bilete de autocar, circuite internaţionale, sejururi şi asigurări, sistem în care turiştii pot adăuga transferuri la şi de la aeroport, meniuri speciale în funcţie de dietă, servicii speciale pentru copii şi multe alte personalizări, totul în cel mai scurt timp şi cu maximă siguranţă.

Despre BIBI Touring

Agenţia de turism BIBI Touring este prezentă pe piaţa turistică din Romania din anul 1999, timp în care, prin inovaţie şi viziune strategică, a reuşit să ajungă în topul agenţiilor touroperatoare pentru România, obţinând Trofeul de Excelenţă pentru afaceri în turism. Este agenţia de turism care a implementat, pentru prima dată în România, conceptul "Înscrieri Timpurii" şi programul "BEBE ALL INCLUSIVE". Cifra de afaceri BIBI Touring în 2011 a fost de peste 11 mil lei.