Nu te lasa manipulat

BUCURESTI - 14 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

BiG Media PR organizeaza in perioada 11-13 aprilie 2008, cursul „Comunicare persuasiva. Cum ne aparam de manipulare”, acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa comunice eficient si sa-si controleze actul comunicarii.

Nu te lasa manipulat

In cadrul cursului se vor aborda tematici precum comunicarea non-verbala, ascultarea activa, modalitatile de comunicare sau tehnici de aparare impotriva manipularii in scopul perfectionarii participantilor in elaborarea mesajelor si identificarea metodelor persuasive exercitate asupra lor.

“Fie ca esti manager sau proaspat angajat, ai nevoie de comunicare. Sa poti sa le transmiti celorlalti ce anume vrei de la ei. Sa intelegi ce anume vor ceilalti de la tine. Si, ce e si mai important: sa identifici cand ceilalti incearca sa te manipuleze si sa te aperi de metodele lor persuasive” a declarat Gabriel Ferugean, trainer manager BiG Media PR.

“Cursul de comunicare persusiva are o componenta practica si una teoretica si urmareste dezvoltarea cunostintelor detinute de fiecare cursant in parte. Acesta se concentreaza mai ales pe dezvoltarea abilitatilor practice ale cursantilor prin rezolvarea unui numar mare de aplicatii si exercitii”, a mai adaugat Ferugean.


Despre BiG PR

Inscrierile se fac pana pe data de 4 aprilie 2008 iar la finalul trainingului participantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA.


Roxana Cerchez
BiG Media PR
tel: 021.642.32.22
fax: 021.642.32.24


roxana.cerchez@bigPR.ro